به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، پیرز مورگان، شخصیت تلویزیونی ۶۰ ساله بریتانیایی، روز یکشنبه اعلام کرد که به دلیل سقوطی که منجر به شکستگی لگنش شد، در بیمارستان بستری شده است.
مورگان در پستی که در تریدز منتشر کرد، توالی وقایعی را که منجر به آسیبدیدگی او شد، خلاصه کرد.
او نوشت: «۱. روی یک پله کوچک زمین خوردم. ۲. داخل رستوران یک هتل در لندن. ۳. مثل یک کیسه سیبزمینی افتادم. ۴. گردن و استخوان لگنام شکست. ۵. ران پایم ضربه دید، آنقدر شدید که به یک مفصل ران جدید نیاز داشتم. ۶. در بیمارستان در حال بهبودی هستم. ۷. به مدت ۶ هفته از عصا استفاده میکنم. ۸. به مدت ۱۲ هفته پرواز طولانی ندارم.»
مورگان گفت که سال ۲۰۲۶ او «شروع فوقالعادهای داشته است» و پست را با یک اظهار نظر طنزآمیز خطاب به رئیسجمهور به پایان رساند.
او نوشت: «من دونالد ترامپ را سرزنش میکنم.»
مورگان که قبلاً دوست و حامی قوی ترامپ بود، با جنجال بیگانه نیست و از زمان شورش ۶ ژانویه علناً با رئیسجمهور مخالفت کرده است.
مورگان در سال ۲۰۲۱ گفت: «هرگز فکر نمیکردم او قادر به انجام این کار باشد.»
او ادامه داد: «او بدترین انتظارات بدترین منتقدانش را کماهمیت جلوه داده است. اما هرگز تصور نمیکردم شخصی که ۱۵ سال میشناختم، جمعیتی را برای حمله به ساختمان کنگره در آمریکا و حمله به خود دموکراسی تحریک کند. او فقط از یک خط عبور نکرد، بلکه تمام آن خط را زیر پا گذاشت.»
در سالهای پس از آن، مورگان چندین بار در برنامه گفتگوی خود با عنوان «پیرز مورگان بدون سانسور» ترامپ را مورد انتقاد قرار داده است.
اخیرا، این مجری، اظهارات ترامپ در مورد راب راینر را نیز محکوم کرد.
پس از اینکه جسد راینر و همسرش میشل در ۱۴ دسامبر در خانهشان پیدا شد، ترامپ نوشت که این کارگردان «به یک بیماری فلجکننده ذهنی عظیم، سرسخت و لاعلاج به نام سندرم اختلال روانی ترامپ مبتلا بوده است.»
مورگان گفت که اظهارات رئیسجمهور از تمام مرزهای اولیه شرافت انسانی فراتر رفته است.
مترجم: ریحانه اسکندری
منبع: ای ال نیوز
۲۴۲۲۴۴





نظر شما