اعمال خاموشی‌در بخش‌های کشاورزی و صنعت هرمزگان

شرکت توزیع نیروی برق هرمزگان از اعمال برنامه خاموشی در بخش‌های کشاورزی و صنعت استان به علت ناترازی انرژی خبر داد.

به گزارش خبرآنلاین، مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان گفت: برنامه خاموشی‌ها در بخش کشاورزی روزانه ۵ ساعت از ساعت ۱۶ تا ۲۱ و در بخش صنعت هفته‌ای ۱۵ ساعت، به صورت یک روز کامل در هفته برای شهرک‌های صنعتی و صنایع خارج از این شهرک‌ها اعمال می‌شود.

حمید ساعد پناه گفت: به دلیل کمبود منابع گاز، برخی نیروگاه‌های گازی کشور از مدار خارج شده‌اند و این موضوع باعث ایجاد ناترازی در شبکه برق شده است.

وی افزود: ناترازی مصرف در بخش کشاورزی هرمزگان۳۰ مگاوات و در بخش صنعت۱۰ مگاوات است.

به گفته ساعد پناه، اکنون محدودیت مصرف برای بخش‌های تجاری و خانگی اعمال نمی‌شود و در بخش اداری نیز کنترل هوشمند مصرف برق صورت می‌گیرد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق هرمزگان گفت: هدف اصلی از اعمال این برنامه‌ها، مدیریت بهینه مصرف برق و جلوگیری از قطع‌های گسترده‌تر در شبکه است و با بهبود شرایط، این محدودیت‌ها کاهش می‌یابد.

کد مطلب 2176759

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 6 =

آخرین اخبار