داسیلوا خطاب به ترامپ : برزیل خواهان جنگ سرد جدیدی نیست

لوئیس ایناسیو لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل با بیان اینکه خواهان «جنگ سرد جدید» نیست، از دولت دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا خواست با همه کشورها به طور برابر رفتار کند.

 به گزارش خبرآنلاین، داسیلوا یکشنبه در پایان سفر سه روزه‌اش به هند، درباره سفر آتی‌اش به آمریکا اظهار کرد: می‌خواهم به رئیس جمهور آمریکا بگویم که ما خواهان یک جنگ سرد جدید نیستیم. ما خواستار دخالت در امور داخلی کشورهای دیگر نیستیم و می‌خواهیم که با همه کشورها به طور برابر رفتار شود.

به گزارش ایرنا به نقل از رویترز، داسیلوا که قرار است هفته اول ماه مارس در واشنگتن با ترامپ دیدار کند، گفت که در این سفر درباره تجارت، مهاجران، سرمایه‌گذاری و همکاری میان دانشگاه‌های آمریکا و برزیل گفت‌وگو خواهد کرد.

رئیس جمهور برزیل با دولت ترامپ در مورد تعرفه‌ها، جنگ اسرائیل علیه غزه، ربایش نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا و هیات صلح ترامپ برای غزه اختلاف دارد.

رئیس جمهور برزیل در سفر به دهلی‌نو با «نارندرا مودی» نخست وزیر هند، توافق‌نامه‌ای در مورد مواد معدنی حیاتی و عناصر خاکی کمیاب امضا کرد که هدف آن تقویت زنجیره‌های تامین و کاهش وابستگی به چین است.

این دو کشور قصد دارند تجارت دوجانبه را به بیش از ۲۰ میلیارد دلار افزایش دهند. این مشارکت برای تنوع‌بخشی به منابع و تقویت جایگاه کشورهای جنوب جهان در تجارت جهانی، حیاتی تلقی می‌شود.

برزیل دومین ذخایر بزرگ مواد معدنی حیاتی جهان را دارد که در طیف گسترده‌ای از تجهیزات از وسایل نقلیه الکتریکی، پنل‌های خورشیدی و تلفن‌های هوشمند گرفته تا موتورهای جت و موشک‌های هدایت‌شونده استفاده می‌شوند.

310310

کد مطلب 2185923

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 11 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین