۰ نفر
۲۲ فروردین ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۴
برگزاری دومین شب از مراسم چهلم شهدای میناب

دومین شب از مراسم چهلم شهدای دبستان دخترانه شجره طیبه و پسرانه ره پویان خلیج فارس، در گلزار شهدا میناب برگزار شد.

به گزارش خبرآنلاین، محمد رادمهر فرماندار ویژه شهرستان میناب گفت: این مراسم با شعرخوانی و حضور مداحان کشوری اهل بیت (ع) همراه بود.
معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور هم در حاشیه این مراسم گفت: خون پاک شهدای عزیز بخصوص شهیدان این دو دبستان، امروز نه تنها در کالبد جمهوری اسلامی دمیده بلکه موجب تقویت، ایستادگی و استحکام پایه‌های نظام جمهوری اسلامی شده است.
یعقوب سلیمانی افزود: دشمن آمریکایی صهیونی با زدن مکان‌هایی از جمله مدرسه به دنبال ایجاد ترس، و ضعف و ناتوانی کشور عزیزمان ایران بود که نه تنها این امر محقق نشد بلکه با خون این شهیدان درخت اسلام تنومندتر و مقاوم‌تر شد.
وی گفت: مقرر شد برای زنده نگه داشتن نام این مدرسه، در هر شهرستان یک خیابان یا میدان با نمادی از این دبستان نامگذاری شود.

کد مطلب 2204298

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • IR ۱۳:۲۶ - ۱۴۰۵/۰۱/۲۲
    0 0
    روحشون شاد😢