مذاكرات اسلام آباد

۰ نفر
۲۳ فروردین ۱۴۰۵ - ۰۶:۱۰
عکس | تنها خارجی فوتبال ایران در استقلال

مربی ترکیه‌ای استقلال تنها فرد خارجی است که به ایران برگشته است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ تمرینات استقلال از روز گذشته در کمپ زنده‌یاد ناصر حجازی شروع شد. استقلال آخرین بار یک روز قبل از بازی با فجر سپاسی یعنی در روز پنج شنبه 7 اسفند تمرین کرده بود.

اما یک روز بعد از بازی با فجر سپاسی یعنی روز 9 اسفند حمله نظامی آمریکا و اسراییل به ایران آغاز شد. اتفاقی که تعطیلی مسابقات لیگ برتر و در پی آن تعطیلی تمرینات تیم‌های لیگ برتری را در پی داشت.

بعد از این اتفاق بازیکنان و مربیان خارجی فوتبال ایران به تدریج از ایران خارج شدند. جنگ حدود 40 روز طول کشید و اواسط هفته گذشته آتش‌بس موقت اعلام شد. اما بعد از آتش‌بس هیچ خبری از بازگشت مربیان و بازیکنان خارجی به فوتبال ایران نیست.

البته هنوز مشخص نیست مسابقات لیگ برتر ادامه پیدا می‌کند یا نه. به همین دلیل هم نمی‌شود از بازیکنان و مربیان خارجی انتظار داشت که علیرغم مشخص نبودن وضعیت مسابقات به ایران برگردند.

در این میان البته یک استثنا وجود دارد. اوزجان بیزاتی مربی ترکیه‌ای استقلال روز گذشته وارد تهران شد و امروز در تمرین استقلال حضور پیدا کرد. او هم مثل سایر خارجی‌ها بعد از شروع جنگ ایران را ترک کرد و به کشورش برگشت.

عکس | تنها خارجی فوتبال ایران در استقلال

257 251

کد مطلب 2204556

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین