مذاكرات اسلام آباد

لژیونر ایرانی تیمش را به نیمه نهایی لیگ نخبگان رساند

تیم فوتبال شباب الاهلی امارات با برتری مقابل بوریرام یونایتد تایلند به نیمه نهایی لیگ نخبگان آسیا رسید.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ آخرین بازی مرحله یک چهارم نهایی لیگ نخبگان آسیا از ساعت ۱۹:۴۵ امشب(شنبه) بین تیم‌های شباب الاهلی امارات و بوریرام یونایتد تایلند ور ورزشگاه پرنس عبدالله فیصل شهر ورزشی جده برگزار شد.

نیمه اول این مسابقه با گل به خودی پتر زولی در دقیقه ۱۳، یک بر صفر به سود سرخ‌پوشان دبی به اتمام رسید اما در دقیقه ۴۹، سعید عزت‌اللهی، هافبک ایرانی شباب الاهلی مانند دیدار با تراکتور موفق به گلزنی شده و اختلاف را به ۲ گل رساند.

با این وجود پس از بررسی صحنه برخورد توپ به دست عزت‌اللهی از طریق VAR و اعلام پنالتی به سود تیم تایلندی، بیسولی، مهاجم برزیلی بوریرام در دقیقه ۶۴ گل اول تیمش را وارد دروازه حریف کرده و در ادامه پیتر زولی با جبران گل به خودی خود، در دقیقه ۷۰ گل تساوی شاگردان مارک جکسون را به ثمر رساند تا کار در پایان ۹۰ دقیقه با تساوی ۲-۲ تمام شود.

در سومین دقیقه از وقت‌های اضافی نیمه اول بازی رنان ویکتور، مدافع برزیلی الاهلی گل سوم و پیروزی‌بخش تیمش را به نام خود ثبت کرد تا تیم اماراتی با صعود به مرحله نیمه نهایی، برای حضور در فینال به مصاف ماچیدا زلویا برود.

سعید عزت‌اللهی در این مسابقه ۱۰۶ دقیقه در زمین حضور داشت اما خبری از سردار آزمون و مرصاد سیفی درون زمین نبود.

257 251

کد مطلب 2207327

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین