مذاكرات اسلام آباد

خبر جدید درباره قیمت بلیت بعد بازگشایی پروازها/ وجوه پروازهای کنسلی مسترد می‌شود

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه هیچ افزایش قیمت بلیتی قابل قبول نیست، اظهار کرد: سازمان هواپیمایی، ایرلاین‌ها و آژانس‌های مسافرتی را ملزم به استرداد وجوه بلیت و احقاق حقوق مردم کرده است.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، مجید اخوان، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه زمانی وجوه پروازهای کنسل شده به حساب مسافران برگردانده می‌شود، گفت: وجوه پروازهای کنسل شده در ایام جنگ در حساب آژانس‌های مسافرتی، چارترکنندگان و شرکت‌های هواپیمایی است. سازمان هواپیمایی در این مدت و طی بخشنامه‌هایی شرکت‌ها و آژانس‌ها را ملزم به استرداد وجوه بلیت و احقاق حقوق مردم کرده و تاکید شده این فرآیند در کمترین زمان ممکن به سرانجام برسد.

ایسنا نوشت: وی تصریح کرد: در این مدت نیز شش آژانس را برای رسیدگی به تخلفات به مراجع ذی‌ربط معرفی کردیم.

سخنگوی سازمان هواپیمایی اضافه کرد: احقاق حقوق مسافران یکی از وظایف سازمان هواپیمایی کشوری بوده و این سازمان اعلام می‌دارد که در این راستا کوتاهی نخواهدکرد.

وی در خصوص قیمت بلیت پروازها بعد از بازگشایی آسمان کشور نیز گفت: هیچ افزایش قیمتی در بلیت پروازها قابل قبول نیست. البته ممکن است پروازهای بین‌المللی به دلیل افزایش نرخ بین‌المللی سوخت هواپیما دچار افزایش قیمت شوند.

۲۲۳۲۲۳

کد مطلب 2208712

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 10 =