مذاكرات اسلام آباد

عکس | جهش ۸۰۰ میلیارد تومانی خرج  استقلال نسبت‌به سال پیشین /  افشای پیش‌پرداخت ۵۴ میلیاردی به رضاییان!

باشگاه استقلال صورت‌های مالی شش‌ماه منتهی خود به تاریخ ۳۱ تیر ۱۴۰۴ را در سایت کدال افشا کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ باشگاه استقلال پس از چندین‌ماه عدم فعالیت در سایت بورسی کدال، صورت‌های مالی منتهی به ۳۱ تیرماه ۱۴۰۴ را منتشر کرد که حاوی نکات جالبی است.

به گزارش آنا، باشگاه استقلال در این گزارش، از خرج بیش از ۸۰۰ میلیاردی خود نسبت به سال گذشته خبر داده است. آن‌ها در پایان تیرماه ۱۴۰۴، ۱۳۰۰ میلیارد خرج کرده‌اند که این عدد در سال گذشته، کمی بیشتر از ۵۰۰ میلیارد تومان بوده است. آن‌ها همچنین در پایان تیرماه ۴۰۴، به سوددهی رسیده‌اند. 

اس اس

در این گزارش وضعیت مالکیتی ساختمان باشگاه استقلال مشخص نیست و ذکر شده است که ساختمان دفتر مرکزی باشگاه (در اختیار از سال ۱۳۸۴) هنوز سند مالکیت به نام شرکت ندارد و توافق‌نامه مشخصی با فدراسیون فوتبال در این باره موجود نیست.  

همچنین برخی اسناد بدهی به اشخاص مختلف نظیر علی فتح‌الله‌زاده موجود نیست.

در این گزارش از پرونده‌های حقوقی باز استقلال، نظیر پرونده‌ شکایت کوین یامگا، موسیمانه، منتظر محمد و دیگر اشخاص رونمایی شده است که تعیین تکلیف نشده‌اند. این پرونده‌ها، ارقام قابل توجهی می‌شوند. البته ذکر نشده است که آیا پس از پایان تیرماه ۱۴۰۴، وضعیت این احکام به چه شکل بوده است.

اس اس

در بخشی از یادداشت‌های حسابرس، این شخص خواهان اسناد پرداختی مبلغ ۵۴ میلیارد به رامین رضاییان بابت پیش پرداخت قراردادش شده است.

اس اس

استقلال در بخش دیگری از صورت‌های مالی خود، از افزایش مبلغ اسپانسری این باشگاه، برای تشکیل تیم‌های منهای فوتبال خود خبر داده است. البته مشخص نیست این ارقام که برای تبلیغات دریافت شده است، به چه شکل درآمده است.

اس اس

۲۵۸ ۲۵۸

کد مطلب 2219123

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 2 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین