ببینید | دیدار نماینده ایلام از عشایر مرزنشین استان

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت نگاه ویژه به جوامع عشایری و روستایی در مناطق مرزی، خواستار بسیج امکانات دستگاه‌های اجرایی برای تسهیل در خدمات‌رسانی به این قشر مولد و پرتلاش شد و حضور آنها در مرزها را هم‌تراز با امنیت پایدار دانست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از ایلام، فریدون همتی، نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی، در حاشیه بازدید میدانی از مناطق عشایر مرزی استان که با همراهی جمعی از مدیران کل دستگاه‌های اجرایی و فرمانداران شهرستان‌ها صورت گرفت، با اشاره به نقش راهبردی عشایر در اقتصاد و امنیت کشور اظهار داشت: عشایر عزیز ما نماد واقعی تلاش و تولید هستند و با وجود سختی‌های بسیار، توقعات اندکی دارند.

وی ادامه داد: بر همین اساس، وظیفه ماست که با رویکردی حمایتی و عملیاتی، گره از مشکلات این عزیزان باز کنیم.

همتی با بیان اینکه تأمین زیرساخت‌های اولیه نظیر آب شرب، برق خورشیدی(پنل‌های سیار)، نهاده‌های دامی و اعطای تسهیلات خرد با نرخ بهره پایین از اولویت‌های حیاتی است، افزود: بین دستگاه‌های اجرایی استان باید به فرماندهی فرمانداران، یک هم‌افزایی واقعی برای خدمت‌رسانی ایجاد شود تا علاوه بر کاهش هزینه‌های دولت، میزان رضایت‌مندی مردم در مناطق دورافتاده و عشایری افزایش یابد.

وی در ادامه به اهمیت راهبردی روستاهای مرزی اشاره کرد و گفت: هر روستای مرزی، به مثابه یک گردان یا تیپ نظامی برای تأمین امنیت کشور عمل می‌کند.

نماینده مردم ایلام در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: استانداردهای خدمات‌رسانی در مناطق مرزی نباید محدود به شاخص‌های معمول باشد و ما باید در حوزه بهداشت، راه، کشاورزی و آب و فاضلاب، نگاهی متفاوت و تسهیل‌گرانه داشته باشیم تا انگیزه ماندگاری در این مناطق تقویت شود.

همتی با تأکید بر اینکه سرکشی از خانواده‌های عشایر، به ویژه خانواده‌های شهدا و ایثارگران ساکن در این مناطق باید در دستور کار مدیران قرار گیرد، خاطرنشان کرد: متأسفانه در برخی موارد شاهد هستیم که این خانواده‌های معزز مورد بی‌توجهی قرار گرفته‌اند، در حالی که حضور مدیران و دلجویی از آنان کمترین کاری است که می‌توان انجام داد.

وی با اشاره به اقدامات انجام شده در مورد بودجه این حوزه، افزود: سال گذشته در قالب بودجه، اعتبارات ویژه‌ای برای رفع تنش آبی در مناطق روستایی و عشایری پیش‌بینی کردیم که انتظار می‌رود با مدیریت صحیح، فاصله خدمات‌رسانی‌ها به حداقل برسد.

نماینده ایلام در مجلس شورای اسلامی در پایان ابراز امیدواری کرد: با تعامل مستمر مدیریت استان، دستگاه‌های اجرایی و نمایندگان مجلس، بتوانیم به صورت مستمر بخشی از مشکلات این قشر پرتلاش را مرتفع کنیم تا آنها با خاطری آسوده به فعالیت تولیدی خود ادامه دهند.

48

کد مطلب 2228977

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 10 =

آخرین اخبار