این قانون اگرچه منطقی به نظر می رسد اما مشکلاتی را هم در پی داشته است .
برای مثال حمید یکی از کاربران ما از زنجان نوشته:ما یک خانواده 5نفری هستیم و وقتی می خواهیم از زنجان به تهران سفر کنیم به خاطر این که 3نفر در پشت ماشین می نشینند اکثرا در جاده جریمه می شویم و این موضوع مشکلاتی را برای ما ایجاد کرده است.
واما سردار رحیمی (رئیس کل راهنمایی و رانندگی تهران)در پاسخ به سوال مطرح شده می گوید:سر نشینان هر خودرو باید مطابق با ظرفیت آن باشد و قانون قبلی که تعداد سر نشینان عقب حتی به 4نفر هم می رسید کاملا اشتباه بوده و باید از این به بعد تنها 3نفر در صندلی عقب ماشین بنشینند و نفر سوم هم باید از کمر بند استفاده کند.
سردار رحیمی در ادامه گفت:در شهر باید هم راننده و هم فردی که در کنار راننده می نشیند از کمر بند استفاده کند و در خارج از شهر هم تمام سر نشینان خودرو باید کمر بند داشته باشند.و از این به بعد هم بیش از 3نفر نمی توانند در پشت ماشین بنشینند.
23645
نظر شما