اما مدتی است که بعضی از این داروها کمیاب شده اند. در همین زمینه سرمدی برای خبر آنلاین نوشته:
متاسفانه مادر من سرطان دارند و 3 هفته یکبار باید با دارویی به نام avestin شیمی درمانی بشوند با هزینه هر سه هفته 8 میلیون تومان که هر دفعه گران تر هم می شود. اکنون این دارو دیگر وارد نمی شود وبیماران زیادی هم هستند که باید از این دارو استفاده کنند می خواستم بدانم آیا راه حلی وجود دارد یا خیر؟
واما در پاسخ به مشکل مطرح شده دکتر پرویزی، مدیر کل دفتر رئیس سازمان وروابط عمومی می گوید:ما مشکل کمبود دارو نداریم وکمبود برخی از داروها موردی است که آن هم به دلیل وضعیت ارز است که همین موضوع موجب ایجاد حساسیت نیز شده است
پرویزی هم چنین در مورد افزایش قیمت بعضی از داروها می گوید: چون ارز دارو ، ارز مرجع است، افزایش قیمت ندارند وافرادی هم که در بیمارستانها بستری هستند به راحتی می توانند از داروهای خاص استفاده کنند چون بسیاری از داروهای خاص فقط در بیمارستانها موجود است.
در همین زمینه دکتر مژدهی آذر، رئیس انجمن داروسازان ضمن تائید صحبت های دکتر پرویزی گفت:ما مشکل کمبود دارو نداریم وداروهای خاص در بیمارستانها موجود است
بنابر این افرادی که به داروهای خاص نیازمندند باید به بیمارستان هایی که این داروها را در اختیار دارند مراجعه وداروی خود را دریافت کنند هم چنین این افراد می توانند با سامانه اطلاع رسانی دارو وسموم به شماره82101نیز تماس حاصل فرمایند.
47236
نظر شما