به گزارش خبرآنلاین و به نقل از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ " ستار خسروی " صبح امروز رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان با بیان این مطلب اظهار داشت: در پی ارائه شکایت های متعددی از شهروندان مبنی بر برداشت غیر مجاز از حساب های بانکی آنها بلافاصله تحقیقات تخصصی کارآگاهان و کارشناسان پلیس فتا دراین زمینه آغاز شد. وی افزود: کارآگاهان با استفاده از اظهارات مالباختگان و تکنیک های ویژه در پلیس فتا و با پیگیری های فنی و تخصصی در حوزه سایبر سرانجام مشخص شد سه جوان به نام های "میثم" ،"شهاب"و "رضا" با تشکیل یک باند اقدام به سرقت اطلاعات بانکی مردم و برداشت غیر مجاز از حساب آنها می کنند. وی بیان داشت: با مشخص شدن هویت اعضای باند مخفیگاه های آنها با کمک واحد های اجرایی و عملیاتی شناسایی و ماموران طی هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه هر سه نفر آنها را در مخفیگاه خود دستگیر کردند.
این مقام مسئول بیان داشت: این افراد با ایجاد یک وب سایت جعلی بنام " "www.echrge.comو ایجاد یک ایمیل با روش فیشینگ اطلاعات حساب افراد را در خریدهای اینترنتی سرقت کرده و سپس با استفاده از اطلاعات بدست آمده از طریق اینترنت اقدام به برداشت غیر مجاز از حسابهای بانکی آنها می کردند. رییس پلیس فتا اصفهان با بیان اینکه در این عملیات از سایت مذکور سریعاً مسدود و تعداد 430 شماره حسابی که اطلاعات آن سرقت شده بود کشف و از طریق بانک های مربوطه به مالباختگان اطلاع رسانی شده است عنوان داشت: در این رابطه پرونده تشکیل و متهمان جهت سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی داده شده و با صدور قرار مناسب روانه زندان شدند.وی تصریح کرد: متهمان تاکنون از چندین حساب برداشت کرده بودند که خوشبختانه با اشرافیت کامل کارآگاهان پلیس فتا این باند در مراحل اولیه فعالیت خود شناسایی ، منهدم و اقدامات آنها خنثی شد و از ادامه برداشت و خسارت های مادی بیشتر بر مردم جلوگیری بعمل آمد.
سرهنگ خسروی در پایان با بیان اینکه پیچیده شدن جرایم در عصر جدید نیازمند هوشیاری و مراقبت بیشتر مردم است گفت: توصیه پلیس فتا به کاربران اینترنت این است که در هنگام خریدهای اینترنتی از کلیک کردن بر روی آگهی های دروغین خودداری کنند . این مقام انتظامی در خصوص روش های پیشگیری از سرقت و کلاهبرداری در محیط مجازی نیز گفت: کاربران اینترنت می بایست برای اینکه در دام افراد تبهکار نیافتند در هنگام خرید به نوار آدرس دقت نمایید و پس از باز شدن درگاه بانک درصورتیکه درگاه فاقد پروتکل SSLیا همان Https:// بود از ورود اطلاعات خودداری کنند.سرهنگ خسروی دقت در مورد نماد الکترونیکی فروشگاه مجازی و اطمینان یافتن از اصالت فروشگاه اینترنتی از نکات بارز و مهم در خرید های اینترنتی است تاکید کرد: تغییر رمز پس از هر بار خرید اینترنتی می تواند کاربران را از سرقت ها و کلاهبرداری های اینترنتی مصون نگه دارد.
301282
رییس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان اصفهان از اجرای عملیات ویژه و منحصر به فرد دستگیری اعضای باندی که از طریق اینترنت اقدام به سرقت اطلاعات بانکی افراد و برداشت از حساب های آنها می کردند خبر داد.
کد مطلب 249281






نظر شما