حسن هانی زاده در مطلب تازه خود به موضوع «تروریسم رسانه ای در خلیج فارس» پرداخته است.

کارشناس مسائل بین الملل در مطلب خود نوشته است که تروریسم رسانه ای و جنگ نرم، اصطلاحاتی هستند که همزمان با پیدایش و گسترش پدیده شبکه های ماهواره ای در ادبیات سیاسی جهان رواج یافت. امروزه در عصر انفجار اطلاعاتی، رسانه ها کارائی بالاتری حتی از بمب های کشتار جمعی دارند زیرا معمولا رسانه، افکار عمومی، اعتقادات و باورهای مردم را هدف قرار می دهد در حالی که یک بمب ممکن است مجموعه ای از انسانها را نابود کند.
هانی زاده در ادامه مطلب خود آورده است: 6 کشور عقب مانده، بی فرهنگ و مزاحم بشریت در حوزه خلیج فارس به دلیل برخورداری از توان مالی بالا و در آمدهای سرشار نفتی، پدیده شوم تروریسم رسانه ای را که منجر به بروز خشونت های سیاسی و اجتماعی در منطقه و جهان شده، ترویج داده اند. در این خصوص عربستان سعودی که به لحاظ فرهنگی، اجتماعی و سیاسی عقب مانده ترین کشورهای جهان تلقی می شود در گسترش این" تروریسم مدرن " نقش فرا دستی ایفا کرده است. البته قطر نیز از پدیده تروریسم رسانه ای به شکل ظریفتری استفاده می کند و شکل گیری شبکه الجزیره که بیش از 40 میلیون بیننده دارد در این چارچوب قابل ارزیابی است.
وی در ادامه یادداشت خود آورده است که ملت ایران به دلیل "همجواری قهری جغرافیائی" با کشورهای حوزه خلیج فارس، ناچار به تعامل با این کشورهای عقب مانده فکری است، در معرض آسیب پذیری فکری بیشتری است.
هانی زاده در پایان مطلب خود تأکید کرده است که ایران باید در خصوص مبارزه با پدیده شوم تروریسم رسانه ای پیشقدم شود و با همکاری جامعه جهانی از ادامه فعالیت شبکه های ماهواره ای کشورهای حوزه خلیج فارس که در ترویج خشونت های دینی و افکار وهابیت ایفای نقش می کنند جلو گیری کند.
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.

کد خبر 250369

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =