عصر ایران نوشت:

روزنامه کویتی الرای در گزارشی به قلم "حسین عبدالحسین" خبرنگار خود در واشنگتن آورده است: باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا برای سفر به ایران و دیدار با آیت الله خامنه ای اعلام آمادگی کرده است.
به نوشته روزنامه الرای، اوباما نظریه گفتگوی مستقیم و غیرمشروط با ایران در پیش گرفته است. حتی او به نزدیکانش گفته بود نگرانی ندارد که به تهران سفر کند و با آیت الله خامنه ای رهبر ارشد ایران و معاونان وی، دیدار کند به شرطی که این دیدار در اقناع ایران به دست برداشتن از برنامه هسته ای اش در مقابل باز شدن درهای آمریکا و جهان به روی این کشور و اعتراف به نقش منطقه ای آن تاثیر داشته باشد.

اوباما و هیلاری کلینتون وزیر خارجه آمریکا نیز قبل از این بارها پیشنهاد مذاکره مستقیم با ایران بر سرمسئله هسته ای این کشور را مطرح کرده بودند.

این گزارش روزنامه الرای ادامه می دهد: مشکل اوباما در این زمینه، این است که سناریوی گفتگو با ایران، هزینه سیاسی بالایی در واشنگتن دارد. چشم پوشی آمریکا از نقش آفرینی فعلی ایران در منطقه بدون برانگیخته شدن ترس و خشم اسرائیل غیرممکن است. اسرائیل در واشنگتن از وزن سیاسی گسترده ای روبه رو است.

به همین دلیل اوباما یا "چاک هاگل" کاندیدای تصدی سمت وزیر دفاع یا هر مطالبه کننده دیگر مذاکره غیرمشروط با ایران در آمریکا خود را در معرض رویارویی سیاسی با اسرائیل و دوستان پرشمار آمریکایی آن قرار می دهد. این وضعیتی است که هم اکنون برای هاگل در حال روی دادن است.

"چاک هاگل" سناتور سابق از حزب جمهوری خواه یکی از کاندیداها برای جایگزینی "لئون پانه تا" در راس وزارت دفاع است. شماری از اعضای کنگره آمریکا به همراه لابی های اسرائیل از کارنامه هاگل در موضوعات ایران و اسرائیل انتقاد کرده اند. گروه های مدافع اسرائیل در آمریکا می گویند هاگل که در سال 2009 ، سنا را ترک کرد در برخی مقاطع، در مقابل منافع اسرائیل ایستادگی کرد و بارها علیه تحریم ایران رای داده بود.

هاگل همزمان با انتشار خبرهایی درباره احتمال تصدی سمت وزیر دفاع آمریکا با حملات پرشمار و گسترده مخالفان روبه رو شده است.
این روند حملات، باعث شد حامیان هاگل در رسانه ها به حمایت از او بپردازند.

باراسیلیتی از حامیان هاگل ، درباره ضداسرائیلی بودن هاگل گفته است: این موضوع نادرست است. کارنامه فعالیت این سناتور در مجلس سنای آمریکا چنین چیزی را نشان نمی دهد. او از اوضاع اسرائیل و بازیگران آن به مانند هر سیاستمدار دیگری در واشنگتن، شناخت دارد.

"حسین عبدالحسین" خبرنگار روزنامه الرای کویت در واشنگتن، پژوهشگر مهمان در مرکز مطالعات چاتهام هاوس بریتانیاست.
وی همچنین با شبکه عربی زبان الحره که با بودجه کنگره آمریکا راه اندازی شد نیز همکاری می کند و دارای مقالات متعددی در روزنامه های آمریکایی مانند نیویورک تایمز، واشنگتن پست، کریستین ساینس مانیتور ، یواس ای تو دی و هرالدتریبیون است.

این خبرنگار، در برنامه های شبکه های آمریکایی سی ان ان و ام اس ان بی سی نیز به عنوان کارشناس و تحلیلگر حاضر می شود.

/2727

کد خبر 265529

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • ایرج IR ۱۶:۱۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
    آمریکا نمی خواهد با ایران مذاکره ولی میگوید میخواهم مذاکره کنم که از ایران جواب منفی بشنود و همه مشکلات ناشی از تحریم را گردن حکومت ایران بیاندازد. مسئولین باید هوشیار باشند و یکصدا بگویندکه حاضرند همین فردا مذاکره کنندتا ماهیت آمریکا برای همه روشن شود.
  • داریوش US ۱۸:۳۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
    154 6
    قطعاً با مشکلات اقتصادی مثل تورم افسار گسیخته و نبود سرمایه گذاری خارجی و بیکاری و مشکلاتی که تحریم برای صنایع داخلی و صادرات و واردات بوجود آورده، مذاکره و رابطه با آمریکا را نباید نادیده گرفت. درسته که سیاستهای آمریکا با ما در تضاده اما تا جایی که ممکنه نباید منافع اقتصادی کشور و مردم را فدای سیاست بازی کرد.
    • بدون نام IR ۲۲:۵۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
      49 2
      یا بهتر است بگوییم سیاست یعنی استفاده بهینه از فرصتها بدون از دست دادن ارزشها
  • سید محمد موسوی EU ۱۸:۴۴ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
    190 9
    اگه رابطه با آمریکا منجر به از بین رفتن تحریم و رونق اقتصاد و صنعتمون بشه و در نتیجه زندگی مرفهی برامون فراهم کنه ، چرا که نه؟
    • مجتبی IR ۱۹:۲۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
      البته با حفظ ارزشهای انقلاب و عزت ایرانی
  • دوستداره صلح IR ۱۸:۵۲ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۲
    153 7
    ایرانی ها همیشه میهمان نواز بوده اند و هستند ما باید گذشته دو دولت را فراموش کنیم همینطوری که گذشته ایران با عراق را فراموش کردیم وبا تعامل و گفتگو مشکلاتمان را با امریکا حل کنیم .خواهش می کنم حرف بنده حقیر را به عنوان یک جوان از تحریم ضربه خورده مورد برسی قرار دهید.
  • رها IR ۰۰:۱۷ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۳
    38 7
    واقعا چرا نظرات من رو منتشر نمی کنید؟؟؟ انتخاب میکنین نظراتی که به صلاحتونه منتشر میکنید؟ شما فقط مسول هستید که نظر حاوی تهمت و یا نا مناسب و بی ربط هست رو منتشر نکنید. در غیر این صورت این یعنی دزدی! این نظر رو هم منتشر بکنی یا نکنی فقط منافع سلیقه ای و شخصی رو ملاک قرار دادی!!! تغییر آمار و دروغ در نظرات و رای ها یعنی خبر آنلاین.
  • بدون نام US ۱۵:۴۵ - ۱۳۹۱/۱۰/۰۳
    13 2
    وضعیت الان رابطه ی ما با ترکیه می تونه الگوی مناسبی واسه رابطه با امریکا باشه،چون الان ترکیه دقیقا مدافع منافع امریکا تو منطقه شده ولی ما به خاطر منافع اقتصادیمون با دیپلماسی خاصی با ترکیه رفتار می کنیم مواضع سیاسی جدا منافع اقتصادی جدا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین