معاون آموزش و پژوهش سازمان پزشکی قانونی استان تهران با اعلام افزایش پرونده‌های قصور پزشکی از تشکیل 169 پرونده قصور در حوزه جراحی پلاستیک خبرداد.

زهرا تالانی:دکتر امیرمحمد مهاجرپور با بیان اینکه  قصور پزشکی نسبت به گذشته رو به افزایش است می گوید:جراحی‌های پلاستیک و ترمیمی که مورد نظر بحث این نشست نیز هست با تشکیل 169 پرونده در پنجمین مرتبه بیشترین پرونده‌های قصور پزشکی قرار دارد.
وی در گفت وگو با ایسنا می گوید:البته افزایش شکایتها به خاطر افزایش آگاهی مردم است.

همچنین چندی پیش نیز عبدالجلیل کلانتر هرمز رئیس انجمن جراحان پلاستیک کشور، در گفت وگو با مهر اعلام کرد که در سال 3 تا 4 مورد جراحی زیبایی منجر به فوت داریم که این جراحی‌ها توسط جراحان غیرپلاستیک صورت می‌گیرد.
به گفته وی 90 درصد پرونده‌های جراحی زیبایی مربوط به جراحان غیرپلاستیک است. بر اساس مدارک موجود در 6 سال اخیر بیش از 200 پرونده درباره شکایت افراد از پزشکان جراح پلاستیک در سازمان نظام پزشکی تشکیل شده که بیشتر این شکایت‌ها به جراحی‌های چاقی،‌ لاغری و افزایش قد مربوط می‌شود.


شکایت از پزشکانی که غیرقانونی کار می کنند
در همین حال دکتر عباس کاظمی آشتیانی، فوق تخصص جراحی پلاستیک در گفت وگو با خبرآنلاین،می گوید:متاسفانه در حال حاضر در بیش از 100 واحد و مطب به عمل زیبایی در تهران می‌پردازند که فعالیت‌های آنها غیرقانونی است و برای همین بیشتر شکایتها هم از همین پزشکانی می شود که به طور غیرقانونی عمل می کنند اما همه به متخصص جراحی ثبت می شود.
وی با اشاره به اینکه بیشتر فوت‌ها در جراحی‌های زیبایی به علت حساسیت‌های بیهوشی است ادامه می دهد:ماده بیهوشی هالوتان که چند سالی است در آمریکا و اروپا از رده خارج شده، هنوز در جراحی‌های زیبایی در کشور ما مورد استفاده قرار می‌گیرد. هر چند وزارت بهداشت موارد استفاده آن را محدود کرده است.
دکتر نراقی همچنین به عوارض جراحی‌های زیبایی اشاره کرده و می‌افزاید: جراحی‌های زیبایی دو نوع عوارض زودرس و دیررس دارد که عوارض زودرس همان فوت در اتاق عمل بوده و عوارض دیررس آن عفونت جای عمل،‌ آمبولی ریه و سوراخ شدن پرده بینی است.
وی با تاکید بر اینکه طبق آمارهای موجود ، تعداد شکایات از جراحان پلاستیک کاهش داشته است می گوید:کسانی که دنبال عملهای زیبایی هستند برای اینکه هزینه زیاد پرداخت نکنند با هر شرایطی حاضر به عمل هستند و برای همین وقتی مشکلی برایشان پیش آید کسی نمی تواند پاسخ دهد.
وی می افزاید:مثلا همین چند وقت پیش بیماری به من برای ترمیم عمل بینی مراجعه کرد که بعد از عمل بینی او کج و یکی از سوراخها هم بسته شده بود و نفس کشیدن را سخت کرده بود،دلیل این موضوع هم این موضوع بود که پزشک این خانم عمومی بودند که تازه فارغ التحصیل شده بودند اما یک سوم پزشک جراح متخصص هزینه دریافت می کرد.
دکتر نراقی ادامه می دهد:با این صرفه جویی بی خود ایشان مجبور شدند دوباره عمل کنند و همین موارد باعث شکایت از متخصصان زیبایی می شود در حالیکه اکثر این افراد متخصص زیبایی نیستند.
45232

 

کد خبر 271118

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بدون نام IN ۱۷:۱۶ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۸
    5 0
    الان دیگه طبیعتا کمتر شده...فوتوشاپ جای عمل رو گرفته!!!=)))))))))
  • بدون نام EU ۱۲:۵۰ - ۱۳۹۱/۱۰/۲۹
    2 2
    مگه یه سایت رسمی هست که بشه به اونجا مراجعه کرد و متخصص را پیدا کرد؟!
    • دکتر محمد IR ۱۸:۳۹ - ۱۳۹۱/۱۱/۰۶
      0 0
      بله سایت رسمی انجمن جراحان پلاستیک ایران به نشانی plasticsurgeons.irاسامی تمام جراحان پلاستیک واقعی را دارد.
  • afsaneh IR ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
    7 0
    سلام خسته نباشید سوالی داشتم که اگه جواب بدید یه ئنیا ممنونتون میشم من 7 ماهه که بینیمو عمل کردم اما نوک بینیم هنوز باد داره و اصلا راضی نیستم اولا : با آمپول هایی که میگن واسه خوابوندن باده بینیه(البته بعد عمل)مشکلم حل میشه؟ دوما : بعد از عمل اگه مشکلی واسه بیمار پیش باید(مثل نخوابیدن باد بینی خودم) واسه حل شدن مشکلم باید یه هزینه دیگه به پزشک معالجم بدم یا اینکه نباید پولی بدم؟ اگه ج اینه که باید هزینه نکنم،دکترم ازم دویاره پولی خواست باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تو رو خدا جوابمو بدید،افسردگی گرفتم