به گزارش خبرآنلاین، «بخشش یک انتخاب است» نوشته پروفسور رابرت دی.انرایت با ترجمه لیلا شاپوریان در شاخه روانشناسی منتشر شده است. کتاب «بخشش یک انتخاب است»، به افرادى که بهشدت رنجیدهاند و در گرداب خشم، افسردگى و تنفر گرفتار شدهاند، کمک مىکند. رابرت د. انرایت در مقام خالق اولین برنامه علمى آزمایش شده بخشش در کشور نشان مىدهد که بخشش ممکن است خشم و افسردگى را کاهش و عزت نفس و امید را افزایش دهد. این کار ابتکارى، ثابت مىکند که چگونه بخشش به شیوهى مناسب بیشتر از آنکه براى بخشیدهشده مفید باشد، روى زندگى بخشنده تأثیر مىگذارد. به اعتقاد ناشر، کتاب، سرشار از تدبیر و قوت قلب صمیمانه است و خواننده را به مسیرى هدایت مىکند که شفافیت و آرامش به ارمغان مىآورد. دکتر انرایت دقت مىکند که بخشش را از «شبه ـ بخشش» متمایز کند و به خوانندگان اطمینانخاطر بدهد که بخشش به معناى گردن نهادن به سوءاستفادهى مداوم یا حتى آشتى با متخلف نیست، بلکه به موهبت بخشش، خوانندگان ترغیب مىشوند با رنجشان مقابله و آن را رها کنند و به زندگىشان ادامه بدهند.
بنابراین گزارش، این ناشر همچنین مجموعه داستان «کسی صدا میزند لیلی» نوشته نوری ایجادی منتشر کرده است.
«من شنبه ها را دوست دارم، آسفالت، یک اتفاق پیش پا افتاده، رنگی نشوید، پوشه مقوایی، شوهر من یه آدم عوضیه و...» عناوین برخی داستان های این کتاب است.
در بخشی از کتاب که شامل 11 داستان کوتاه است، می خوانیم: «چند وقت بود سروکله یک نفر توی زندگیام پیدا شده بود و حسابی فکرم را مشغول کرده بود. البته از آن آدمهایی نبود که راه و بیراه جلویت سبز میشوند و ژست روشنفکری میگیرند. یا از آنهایی که دل و روده و همه چیزشان را توی یک شعر عاشقانه پیشکش میکنند. چیزی بود بدتر از این حرفها. اول اینکه اسم خودش را گذاشته بود کافکا. دوم اینکه معلوم نبود کی هست و کجا میشود پیدایش کرد. فقط میدانستم توی فضای بی در و پیکر اینترنت جا کرده و هر روز برایم ایمیل میفرستد: یکی شش صبح، یکی هم ده و نیم شب. با دو تا کلمه ساده: صبح بخیر، شب بخیر.
این ناشر کتاب دیگری را نیز به تازگی در حوزه روانشناسی منتشر کرده با عنوان «راه و رسم ارتباط» با عنوان فرعی «راهبردهای ارتباط اثربخش» نوشته دکتر سید حمید آتشپور و احسان کاظمی.
ناشر در شرح کتاب آورده است: روانشناسی اجتماعی مطالعه موضوعات، مشکلات و مسایل مرتبط با روانشناسی وجامعه است. روانشناسی اجتماعی، اثرات حضور دیگران را بر رفتار فرد یا رفتار خود را تحت تأثیر گروه مورد بررسی و مطالعه قرار میدهد. روشن است که تأثیر دیگران بر فرد مستلزم وجود روابط متقابل بین خود با دیگران است، بنابراین به یک تعریف دیگر روانشناسی اجتماعی به عنوان علم مطالعه رفتار متقابل بین انسانها یا علم مطالعه تعامل انسانها شناخته میشود.تعریف دیگری نیز شده است از جمله: روانشناسی اجتماعی روش مطالعه علمی رفتار و واکنش و عملکردهای فرد در حضور جمع یا حضور تلویحی افراد است...»
سیدحمید آتشپور تاکنون 40 عنوان کتاب در زمینههای روانشناسی، ارتباطات و مدیریت، تألیف و ترجمه کرده و هم اکنون رئیس پژوهشکده پیشگیری از اعتیاد استان اصفهان و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد خوراسگان (اصفهان) و عضو انجمن روانشناسی اجتماعی ایران است. او نظریهپرداز «ارزشمندی سازمانی»، «نقشههای تغییر» و «ارزشمندی وجودی» بوده و الگوی تحلیل روابط سازمانی (ژنوگرام سازمانی) را برای اولین بار در جهان ارائه دادهاست.
احسان کاظمی نیز کارشناس ارشد روانشناسی است و تا کنون سه سال متوالی به عنوان پژوهشگر نمونه کشور از سوی وزارت علوم وتحقیقات و فناوری معرفی شده و بالغ بر 30 عنوان کتاب در زمینههای روانشناختی و تربیتی تألیف و ترجمه کرده است.
6060
نظر شما