فرانس24:
زنان در زندگی سیاسی ایران، در اقلیت قرار دارند، اما رأی آنان برای کاندیداهای ریاست جمهوری بسیار اساسی و مهم است. علی اکبر ولایتی این مسئله را به خوبی دریافته است. ایران 77 میلیون جمعیت دارد که از این میزان 50 میلیون نفر واجد رأی دادن هستند. از جمعیت واجد شرایط نزدیک به 49% را زنان تشکیل میدهند. این در حالیست که از ابتدای انقلاب اسلامی ایران تاکنون هیچ زنی به عنوان کاندیدا در انتخابات ریاست جمهوری ایران شرکت نداشته است.
علی اکبر ولایتی در تبلیغات خود این مسئله را مدنظر قرار داده است و وعدههای زیادی پیرامون زنان از جمله دسترسی بیشتر زنان به ورزش و بازار کار داده است.
تایم:
برای بسیاری از ایرانیها، مسئلۀ اقتصاد در رأس ملاحظات قرار دارد. تورم و قیمت مواد غذایی در این مدت 3 تا 4 برابر شده است؛ پیدا کردن کار دشوارتر و ارزش پول ایران پائینتر آمده و واردات همه نوع کالا به شدت تحت تأثیر قرار گرفته است. تحریم بخش مهمی از بحران اقتصادی ایران است. با این حال به نقل از بسیاری از تهرانیها- اعم از طبقۀ کارگری و بازار بخش قابل توجهی از وضعیت حاد اقتصاد فعلی، سوء مدیریت و نبود مدیریت صحیح دراقتصاد است. این مسئله شانس زیادی به محسن رضایی، یکی از اقتصاد دانان سابق داده است. ایرانیها منتظرند تا ببینند تحت مدیریت بهتر، چه چیزی از اقتصاد باقی مانده است.
واشنگتن پست:
اسراییلیها با نگرانی به انتخابات ریاست جمهوری ایران مینگرند. این در حالیست که اسراییل تاکنون فشاری زیادی بر اسراییل برای تشدید تحریم های آمریکا بر ایران وارد آورده است. نتانیاهو نیز پیشتر اعلام کرده بود که تغییر رئیس جمهور تغییری در موضع هسته ای ایران ایجاد نمی کند. هر 6 کاندیدای ریاست جمهوری از اصولگرا تا اصلاح طلب بر حق ایران در استفاده از انرژی صلح آمیز تأکید کرده اند. این در حالیست که علی اکبر صالحی، وزیر خارجۀ ایران نیز پیشتر اعلام کرده بود که تغییر رئیس جمهور، تغییری در سیاست هسته ای ایران ایجاد نمی کند.
5249
نظر شما