قائم مقام شبکه العالم در آغاز مطلبش نوشته است:
«ارتش سوریه ثقل خود را بر آزادسازی حلب متمرکز کرده و عملا هم در حال پیشروی است، هر چند این پیشروی، آن چنان سریع و برق آسا نیست، و البته این یک امر طبیعی است چرا که جنگ جاری در سوریه، جنگی کلاسیک میان دو ارتش نیست بلکه جنگ یک ارتش با گروه های شبه نظامی است...»
عضو فعال وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه مطلبش می نویسد:
«جنگ در سوریه به لحظ شیوه و راهبرد، در واقع نوع پاتک و ضد حمله امریکا و همپیمانانش بویژه اسرائیل و کشورهای عربی علیه مقاومت بود. به عبارت دیگر جبهه استکبار و صهیونیزم تلاش کرد تا با همان شیوه ای که مقاومت، اسرائیل را شکست داد یعنی قراردادن نیروهای شبه نظامی در مقابل ارتش کلاسیک اسرائیل، همین شیوه را در مورد کشور سوریه به عنوانِ کمر مقاومت اجرا کند لذا خطرناک ترین نوع نیروهای شبه نظامی را که به شدت با انگیزه های کینه توزانه مذهبی شارژ و تحریک شده به نحوی که آمادگی دارد اعضا و جوارح طرف مقابل خود را مثله کرده و حتی بخورد، به جنگ ارتش کلاسیک سوریه فرستاد.»
معاون خبر خبرگزاری تقریب در ادامه مطلبش نوشته است:
«در مقابل، مقاومت نظام سوریه روز به روز افزایش یافته و در یک بزنگاه و در یک ضربه استراتژیک بر شورشیان مزدور در قصیر، روند جدیدی را در عرصه نظامی رقم زده است، اما در عین حال حساسیت و واکنش دشمنان منطقه ای و بین المللی، امریکا و انگلیس و فرانسه و ترکیه و عربستان و قطر و اردن و اخیرا مصر و متعصبان مذهبی و مفتیان درباری و مفتیان ناتو و.. را نیز برانگیخته و عملا وارد چالش جدیدی شده است که یکی از ابعاد آن سرازیر شدن حجم عظیمی از سلاح در انواع گوناگون و خطرناک و استراتژیک از مرز ترکیه و اردن و اعلام جهاد از سوی علمای جور شده است. گویا جنگ احزاب دوران پیامبر(ص) است که بر ضد مقاومت علم شده است. آیا سوریه از این نقطه عطف عبور خواهد کرد؟»
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.
سید مرتضی نعمت زاده در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین به بررسی وضعت ارتش سوریه در حمله به حلب پرداخته است.
کد خبر 299381
نظر شما