ایسنا نوشت:

رییس سازمان غذا و دارو به تشریح راهکارهای پیش رو و اقدامات وزارت بهداشت برای جبران افزایش قیمت داروهای گرانقیمت ناشی از تغییر نرخ ارز از مرجع به مبادله‌ای پرداخت و از واریز یارانه دارو به حساب خانوار خبر داد.
دکتر عباس حاجی‌آخوندی درباره راهکارهای جبران افزایش قیمت دارو در قبال تغییر نرخ ارز عنوان کرد: دولت یک اعتبار 2200 میلیارد تومانی را در سال گذشته وعده داده بود که از سوی مجلس نیز مصوب شد.
وی در پاسخ به اینکه آیا این اعتبار به بیمه‌ها یا شرکت‌های دارویی تحویل می‌شود، عنوان کرد: این یارانه را در اختیار بیمه‌ها نمی‌گذاریم. زیرا سازمان‌های بیمه‌گر برای هر بیمه شده ضریبی از دولت می‌گیرند و تعرفه‌شان افزوده شده است.
ریس سازمان غذا و دارو ادامه داد: متناسب با قیمت تعرفه‌ها، برای بیمه ایجاد هزینه کرده‌ایم و افزون بر آن را خودمان به بیماران باز می‌گردانیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا این اعتبار از طریق کارت‌های هوشمند تحویل دارو که پیش از این وعده داده شده بود، به بیماران بازمی‌گردد، گفت: کارت هوشمندی نخواهد بود و معتقد به کارت هوشمند نیستیم. بنا نیست هزار کارت برای هزار خدمت صادر شود.

معاون وزیر بهداشت افزود: تمام خانواده‌ها یک شماره و حساب ملی دارند که یارانه‌ هم به آن واریز می‌شود، این مابه‌التفاوت قیمت دارو هم به همین حساب خانوار واریز می‌شود.
حاجی‌آخوندی در توضیح جزئیات این روند گفت: داروخانه بابت دارویی که بیمار دریافت کرده گواهی صادر می‌کند که بر اساس آن مبلغی از قیمت دارو به حساب خانوار واریز می‌شود.
وی درباره نتایج پایلوت این طرح نیز عنوان کرد: در استان یزد این کار را انجام دادیم که موفقیت‌آمیز بود. سامانه‌ای طراحی شده که بیماران به آن مراجعه و ثبت‌نام می‌کنند. بیماران خاص باید مشخص کنند دارویشان به کدام داروخانه ارسال شود. سپس آنها می‌توانند به همان داروخانه مراجعه و دارویشان را دریافت کنند.
به گفته رییس سازمان غذا و دارو البته چون بیماران خاص را می‌شناسیم، ممکن است اگر بتوانیم زودتر اعتبار بگیریم، با رصد اینکه وضعیت چگونه است در ابتدای امر پول دارو را به حسابشان واریز کنیم که گرفتار نشوند.
رییس سازمان غذا و دارو
وی در ادامه خبر داد: ممکن است طرح کارشناسی دیگری به منظور جبران مابه‌التفاوت نرخ ارز تامینی دارو و نحوه هزینه‌کرد اعتبار 2200 میلیارد تومانی تصویب و اجرا شود. در این صورت هدف اصلی کاهش چشمگیر فشار بر مصرف کنندگان داروهای گران‌قیمت است.
رییس سازمان غذا و دارو در خاتمه گفت‌وگویش با ایسنا خاطرنشان کرد: بحث دیگری هم پیرامون توزیع داروهای خاص به همه داروخانه‌ها مطرح است تا مردم برای رفتن به داروخانه‌های ویژه دچار مشقت نشوند که البته هنوز کارشناسی نشده است.
4545

 

کد خبر 299654

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۳۰
    7 0
    آخه این چه وضعیه؟؟ دارو با ارز مبادلاتیه و ازون ور ماشینای لوکس با ارز مرجع یا مبادلاتی!!!! مشکل فقط جبران قیمت نیس داروهایی که در ایران تولید میشن با مواد اولیه ی خارجی چطور؟ تجهیزات پزشکی و بیمارستانی چطور؟
  • بی نام A1 ۰۹:۳۱ - ۱۳۹۲/۰۳/۳۰
    5 0
    اطلاعات بیشتری بدهید نمی شه بیمار یک دارو وارداتی را چند صد هزار تومان بخره بعد پول ش را بگیره
  • arad EU ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۱
    7 0
    اخه بی وجدانها ارز شده 2 برابر اما داروی ام اس تو 1 ماه شده 4 برابر...کدوم یارانه ..دارویی که 2 ماه قبل 200 تومن بود ماه قبل شد 400 تومن و این ماه شده 1600 هزار تومن !!من که نداشتم نگرفتم ...شما می خواهید بیماران رو فلج کرده و بکشید خب رک بگید چرا هی طرح می دید ..خدا ازتون نگذره که با جون مردم بازی می کنید ...
  • بی نام A1 ۱۶:۲۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۲
    4 0
    از کجا باید گرفت؟ آیا باید به جای خاصی مراجعه کنیم؟ آیا با این یارانه بیمه تکمیلی دیگه قطع میشه؟چرا مردمو سردرگم میکنید چرا مستقیم نمیدید تا دارو گرون نشه و ماههای قبل که ما گرون خریدیم چی میشه.
  • بی نام IR ۰۴:۱۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۵
    0 0
    الان با وجود چندین بیمه باید پول پرداخت کنیم حق فرانشیز مابه تفاوت و... مشخص کسی که به این امور باید برسه وجود خارجی نداره
  • بی نام A1 ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۴/۰۶
    0 0
    باید به بیمه ها بدید و بیمه ها به بیمار ( رقابتی هم باید باشه نه یه بیمه مشخص)

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین