مهر نوشت:

معاون داروی سازمان غذا و دارو، آخرین وضعیت یارانه دارویی بیماران خاص و صعب العلاج و همچنین نحوه پرداخت مابه التفاوت قیمت داروهای گران شده به این قبیل بیماران را تشریح کرد.
دکتر شمسعلی رضازاده با اشاره به امضای تفاهمنامه وزارت بهداشت با سازما‌نهای بیمه‌گر، گفت: طبق این تفاهمنامه تمامی هزینه‌های بیماران خاص که تعریف شده هستند مانند بیماران تالاسمی، هموفیلی، پیوندی و بیماران متابولیک که قبلا بیمه هزینه‌های آنها را پرداخت می‌کرد به صورت ماهیانه به شرکتهای بیمه‌گر پرداخت و بیمه ها آنها را عینا به تامین کننده‌ها پرداخت می‌کنند.

وی افزود: بیماران می‌توانند با مراجعه به داروخانه‌ها و مراکز عرضه داروهای مورد نیاز خود را با همان مبالغی که قبلا پرداخت می‌کردند دریافت کنند.

معاون داروی سازمان غذا و دارو افزود: در راستای تاکیدات وزیر بهداشت برای کاهش بار مالی هزینه های پرداختی بیماران صعب العلاج و خاص برای دارو، اعلام اصلاح قیمت روی این داروها گرفت. جلساتی با حضور نمایندگان و مسئولان ارشد سازمان های بیمه گر صورت گرفت و تفاهم نامه ای به امضا رسید.

وی ادامه داد: طبق این تفاهمنامه تامین تمامی هزینه بیماران خاص و صعب العلاج مطابق هزینه ای که تصمیم گرفته شده انجام خواهد شد، در واقع مابه التفاوت این هزینه ها از طرف سازمان غذا و دارو به سازمان های بیمه گر پرداخت می شود و از این طریق در اختیار بیماران قرار می گیرد.

رضازاده خاطرنشان کرد: این اعتبارات از طرف دولت در ردیف بودجه دیده شده است.

معاون داروی سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر همه داروها را به اندازه کافی نداریم که بتوانیم از طریق همه داروخانه‌ها اقدام به عرضه آن کنیم، همچنین داروهای خاص و داروهای موردنیاز بیماران صعب العلاج را مراکز خاص ارائه می‌کنند این در حالی است که داروخانه‌ها تمایل دارند همه داروها را در داروخانه خود عرضه کنند و هیچ نسخه‌ای را برگشت نزنند در حال حاضر نیز در حوزه داروهای عام کمبودی نداریم و 96 درصد عددی تولید داروهای مورد نیاز کشور توسط شرکت‌های داخلی تهیه می‌شود. مشکل عمده ما مربوط به توزیع داروهای گران قیمت و داروهای خاص است .

وی با اشاره به منتفی شدن واریز یارانه دارو به حساب خانوارها افزود: وزارت بهداشت تصمیم گرفته تا 1800 میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده برای جبران مابه التفاوت نرخ ارز و 400 میلیون دلار یارانه دارو را به بیمه‌ها پرداخت کند.

معاون داروی سازمان غذا و دارو گفت: درخواست سازمان تامین اجتماعی و بیمه سلامت ایرانیان برای پوشش اختلاف قیمت ایجاد شده بر اثر تغییر نرخ ارز ماهیانه 30 میلیارد تومان است، و 50 میلیارد تومان هم هزینه ماهیانه داروهای یارانه‌ای وزارت بهداشت است. در مجموع باید ماهیانه 110 میلیارد تومان از محل اعتبار کمکی دولت در اختیار بیمه‌ها قرار بگیرد. بنابراین جبران افزایش قیمت همه داروهای بیماران خاص و صعب العلاج از طریق بیمه تامین خواهد شد.

رضازاده خاطر نشان کرد: در حال حاضر 10 هزار مرکز ارائه خدمات دارویی در سطح کشور داریم که باید از پتانسیل و ظرفیت آنها استفاده کرد. همچنین تعدادی شرکت پخش دارویی نیز معین شوند تا توزیع دارو از حالت انحصاری خارج شود. البته راهکارهای اجرایی پرداخت اعتبار 2200 میلیارد تومانی دارو در حال انجام است.

معاون داروی سازمان غذا و دارو در خصوص پرداخت یارانه به بیماران صعب العلاج گفت: این یارانه برای بیماران صعب العلاج مانند سرطان اجرایی خواهد شد که با این کار آنها در تامین هزینه درمان دچار مشکل نشوند.

وی با اشاره به اینکه پرداخت یارانه در قالب تفاهمنامه است گفت: پرداخت این یارانه بزودی اجرایی خواهد شد و داروی بیماران سرطانی هم زیر پوشش بیمه ای خواهد رفت.

رضازاده اظهار داشت: در حال حاضر بخشی از هزینه ها را بیمه ها پرداخت می کنند و بخش دیگر به صورت یارانه مستقیم توسط معاونت درمان وزارت بهداشت پرداخت می شود و ما قصد داریم تمامی این هزینه ها به صورت تامین دارو به بیمار رسانده شود.

معاون داروی سازمان غذا و دارو در ادامه افزود: داروی هرسپتین (داروی سرطان سینه)که قبلا پوشش بیمه ای نداشته است تحت پوشش قرار می گیرد.

وی اظهار داشت: برای هر دارو به صورت مجزا درصد پرداخت بیمار را تعریف می کنیم و سعی می کنیم این درصد در توان بیمار باشد.

47301

کد خبر 303580

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 16
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۰۲ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    21 0
    اگر خواستند اعلام كنند كه فقط يك ليست بلندبالا از داروهاي عادي كه الان نايابند خدمتشان بدهم اخر دروغ تا كي
  • بی نام A1 ۰۶:۰۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    46 0
    آيا شامل بيماران ديابتي نيز مي باشد چون انسولين و سرنگ و پدهاي اندازه گيري قند خون و ...واقعا گران شده است و مشكلات ما دو چندان شده اسا
  • مريم IR ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    8 1
    در تيتر شامل بايد بشود مشمول تازه داروهاي عادي مثل كلروديازپوكسايد هم كه يك داروي عادي است ناياب است يا كم مي‌دهند
  • بی نام IR ۰۶:۵۳ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    9 0
    تکلیف کسانی که تحت پوشش بیمه نیستند چیه؟
  • بی نام A1 ۰۷:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    8 0
    تو رو خدا مسلمونید که ... یه فکری به حال ما بیماران کنید به خدا همین دو ماهه با وجود دفترچه نیروهای مسلح نزدیک 300 هزار تومان پول دارو و آزمایشگاه و غیره دادم بشمارم برای تان می فهمید که خدمات بیمه ای صفر است مثلا در یک مورد دکتر غدد برای من آزمایش نوشته بیمارستان های مربوطه که نداشتند هیچ بیمارستان های دیگر هم نداشتند رفتم خصوصی شد 70 هزار تومان من را بستری کردند برای آندوسکوپی پول بیهوشی را ازم گرفتند که این مشمول دفترچه نمی شود حق فرانشیز و غیره هم که برای خودش داستانی است به واقع انصاف داشته باشید مریض شدن که دیگه دست خودمان نیست هست؟
    • بی نام A1 ۱۲:۲۳ - ۱۳۹۴/۰۶/۰۲
      3 0
      برو خدا رو شکر کن بیمه نیروهای مسلحی
  • بی نام IR ۰۸:۴۴ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    1 2
    مشمول؛ نه شامل
  • حمید IR ۱۰:۱۱ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۴
    7 0
    داروی بیماران ام اس دو ماه است که موجود نیست. (داروی بتافرون - شیراز -داروحانه هلال احمر و داروحانه ویژه)
  • بهروز IR ۰۲:۵۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۲۷
    6 1
    ترو خدا به داد اين بيماران برسيد من كارمند چكونه پول تهيه داروي همسر مبتلا به بيماري ام اس را تهيه كنم آيا ميداند در صورت تزريق نكردن دارو وپيشرفت بيماري بيماران ام اس انها دچار فلج كامل ميشوند داروي ايراني ريسژن با دفترچه تامين اجتماعي براي مصرف يك ماه ميشود 300هزار تومان خارجي آن كه ربيف است ميشود 675هزار تومان ماالان دوماه است كه توان تهيه دارو را نداريم چه كار ميشود كرد به خدا حقوق دريافتي من فقط 800هزار تومان مي باشد چگونه وبا چه روشي مي توانم دارو تهيه كنم به دادمان برسيد دراين ماه مبارك رمضان خودتان را جاي امثال ما بگذاريد
    • man IR ۱۷:۴۳ - ۱۳۹۲/۰۵/۱۶
      3 2
      باسلام خدمت شما جناب بهروز خان پیام شما را خواندم.از آنجا که بنده نیز هشت سال است مبتلا به ام اس هستم وخدارا شکر با درمان پزشک معالجم صددرصد سلامتیه کامل دارم از شما خواهش میکنم برای گرفتن آدرس این دکتر به ایمیل من پیام بفرستید.بامید آنکه بیماری ام اس ریشه کن بشه.
  • اهورا IR ۰۷:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۲
    7 0
    خواهش میکنم به بیماران ام اس هم توجه کنین داروهای ام اسی از 38 هزار تومان جدیدن شده 400 هزار تومان شما فکر کنید برای یه معلم با این شرایط حقوق چقدر سخته تروخدا به فکر بیماران ام اسی هم باشید شاید شما نمیدونید که این بیماری چه شرایط حادی رو برای کسی که این بیماری رو داره ایجاد میکنه .....
  • بازنشسته تامین اجتماعی A1 ۰۴:۳۴ - ۱۳۹۲/۰۵/۲۳
    3 0
    من از ذاروی نیوتیگازون استفادده میکنم واسمم در لیست سیستم تامین اجتماعی جز و اشخاص استفاده کننده از داروها ی خاص میباشد قیمت داروی من در ست 4 الی 5 برابر شده است ایا یارانه دارویی به من تعلق میگیرد چگو نه اقدام باید کرد
  • زهرا A1 ۲۰:۱۴ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۴
    8 0
    جناب بحث بر سر قیمت دارو ونبودن اسکناسه وقتی پول باشه دکترودارو خودش پیدا میشه منم دوساله مبتلا هستم انقدر که نوسان قیمت دارو اذیتم میکنه ام اس اذیتم نمیکنه به خدا خیلی ها بامن موافقند نداشتن پول توی این شرایط بسیار مشکله امیدوارم خدا به همه ما صبر وسلامتی بده واگر نه اسکناس ممنونم
  • بی نام US ۲۱:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۷
    9 2
    من بیماری دیابت دارم از وقتیی که 13 سالم بود الان 23 سال دارم.سرپرستم مادرمه .آیا دفترچه بیماری های خاص شامل من می شود واگر می شود باید چگونه اقدام نمایم.ممنون
  • بی نام IR ۱۷:۴۵ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۶
    1 0
    آیا نارسای های کلبه هم شامل میشه
  • بی نام A1 ۱۹:۲۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۸
    0 0
    ایا این طرح به بیمارانی که قند دارن وکارت دیابت هم ربطی داره