آرای انضباطی دیدار صبا - پرسپولیس اعلام شد/ دایی و مایلی‌کهن 3 میلیون تومان جریمه شدند

کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال آرای خود را در خصوص دیدار دو تیم صبای قم و پرسپولیس اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، در دیدار بین تیم های صبای قم و پرسپولیس که روز 12 مهرماه در ورزشگاه یادگار امام (ره) برگزار شد، از سوی سعید شیرینی - سرپرست، سیدجلال حسینی - بازیکن ، علی دایی - سرمربی تیم پرسپولیس و محمد مایلی کهن - سرمربی تیم صبای قم تخلفاتی صورت گرفت که کمیته انضباطی آرا خود را به شرح زیر اعلام کرد:

1.سعید شیرینی به دلیل تاخیر در جلسه هماهنگی و سیدجلال حسینی ضمن رفتار غیرورزشی نسبت به بازیکن تیم حریف مرتکب تخلفاتی شدند، برهمین اساس کمیته انضباطی طبق بند 1 ماده 22 آیین نامه هر کدام را به تذکر کتبی و تکرار تخلف موجب اعمال تنبیهات شدیدتر خواهد شد.

2.محمد مایلی کهن و علی دایی سرمربیان تیم های صبای قم و پرسپولیس به دلیل رفتار غیرورزشی و غیرحرفه ای در جریان مسابقه و بعد از آن مرتکب تخلفاتی شدند، بر همین اساس کمیته انضباطی طبق بند یک ماده 37 آیین نامه نسبت به تخلفات واقع شده در جریان مسابقه نامبردگان را به تذکر و پرداخت مبلغ 30 میلیون ریال جریمه نقدی محکوم کرد و در خصوص تخلفات بعد از مسابقه (مصاحبه های انجام شده) توسط هر دو نفر پرونده مفتوح و طرفین هر توضیح و یا دفاعیه ای را به صورت مستدل تا تاریخ 20 مهرماه به کمیته انضباطی ارسال کنند، تا در رای نهایی لحاظ شود.

3.رضا عنایتی به دلیل رفتار شایسته و در خورتحسین که در این مسابقه داشته است، برهمین اساس کمیته انضباطی از وی تشکر و قدردانی کرد.

252 43

 

کد خبر 316900

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =