مدیرعامل انجمن خیریه حمایت ازبیماران کلیوی کشور خواستار توجه جدی نیکوکاران و خیرین به ساخت و راه اندازی مراکز ویژه دیالیز در سراسر کشور شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از معاونت ارتباطات و امور بین الملل انجمن بیماران کلیوی، هاشم قاسمی صبح امروز در جریان بازدید ازمرکز دیالیز، بیماری ها کلیه و فشارخون ایرانیان در منطقه 4 شهرداری تهران و گفتگو با بیماران و مسولان این مرکز گفت: متاسفانه با توجه به افزایش روزافزون بیماران دیالیزی ونیازمند به پیوند کلیه درسراسر کشوریکی ازچالش های موجود کمبود دستگاه و بخش های دیالیز استاندارد است.

او گفت: باتوجه به نیاز روز افزون به احداث و راه اندازی مراکز جدید دیالیز، به طور قطع وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی به خاطر مشکلات مالی ، در کوتاه مدت توان راه اندازی تعدادزیادی بخش دیالیز را ندارد. حال آنکه هر روز در اقصی نقاط کشور نیاز بیماران برای دیالیز استاندارد به شکل جدی حس می شود .به همین خاطر نیکوکاران و خیرین می توانند با ورود جدی به این عرصه درجهت خدمت رسانی به بیماران دردمند دیالیزی که مجبورهستند هرهفته سه بار و هر بار5 ساعت دیالیز شوند گام های اساسی موردرضای حضرت حق تعالی بردارند.

دکترعلی نوبخت حقیقی دبیر انجمن پیوند اعضای کشور نیز در این دیدار درباره خدمات مرکز دیالیز و کلینیک تخصصی بیماری های کلیه و فشارخون ایرانیان گفت: این مرکز از سال 87 و به همت جمعی از متخصصین کلیه و صرفا با هدف خدمت رسانی به بیماران دیالیزی شرق تهران راه اندازی شده است.

او گفت: این مرکز دارای 27 تخت دیالیز مجهز و استاندارد است که روزانه دردوشیفت به 54 بیمار خدمات ارایه می دهد. ضمن اینکه قابلیت ارایه خدمات دیالیزدرشیفت سوم نیز وجود دارد که مستلزم برنامه ریزی های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی است.

نوبخت گفت: درتمام دنیا گروه های نخبگان، پزشکان و محققین در مجموعه های علمی و تخصصی به ارایه خدمات گروهی به مردم می پردازند. به همین خاطر امیدواریم در ایران نیز شاهد بروز و شکوفایی چنین مجموعه هایی باشیم. در این قبیل مراکز که با تعرفه های وزارت بهداشت ارایه خدمت می کنند به طورقطع هدف تلاش برای نجات جان بیماران دیالیزی است و پول و درآمد معنای چندانی ندارد. چراکه دخل و خرج این قبیل مراکز تقریبا یکسان است. ضمن اینکه اگر پزشک یا پزشکانی به فکر درآمد های آنچنانی باشند سراغ راه اندازی انواع کلینیک های زیبایی وموارد این چنینی می روند.

 

۴۷۴۷

کد خبر 335998

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • سالاری US ۰۲:۴۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    1 0
    در همین سایت خواندم که خیرین امسال به باشگاه پرسپولیس 5 میلیارد تومان کمک کردند در حالی همین خیران می توانند این مبالغ را برای کمک به بیماران کلیوی اختصاص دهند.
  • بی نام A1 ۰۵:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    1 0
    بیچاره ملت ما که با داشتن سرمایه عظیم نفتی مثل کشورهای عربی پولدار نمی تونن بشن و مسئولین وظایف خودشون رو از خیرین خواستار می شن. میگم کاش اصلا نفتمون خشک شه لااقل بگیم نفت نداریم و وضعمون اینه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین