این پژوهشگر در بخشی از مطلب خود نوشته است:
«اصولا در سیستم اداری سالم، توسعه گرا و توسعه پرور، عناصر کارگزار چه کارشناس و چه مدیر فقط باید آنچه که در برنامه های سازمان است شجاعانه و علاقمند و با انگیزه دنبال و پیاده کنند و نه اهداف، انتظارات و مصالح شخصی را. الان وضعیت کاملا بر عکس شده و کسی دنبال تحقق اهداف سازمان نیست و این وضع در نقاط دور از مرکز به مراتب شدید تر است. وضعیت کنونی نه تنها بستر پرورش نیروهای سالم و با انگیزه را ندارد بلکه تمامی منابع مادی و معنوی کشور را نیز اختاپوس وار می بلعد.»
این عضو وبلاگ نخبگان خبرآنلاین در ادامه مطلب خود می نویسد:
«ابراز نظر کارشناسی، اظهار عقیده و بیان دیدگاهها، نشانه اعتلای فرهنگی، توسعه یافتگی سیاسی و پیش شرط توسعه اقتصادی است . با این معنا تربیت و بها دادن به نیروهای کارشناسیِ وارسته و انتقاد از عملکرد دولت توسط افراد و نهادهای مدنی تبدیل به ارزش و فضیلت اقتصادی و پیش شرط توسعه اقتصادی می شود . نمی توان آزادی بیان و جسارت یک کارشناس برای بیان بدون دغدغه نظراتش را در عرصه سیاسی محدود کرد و انتظار داشت خلاقیتهای مورد نیاز توسعه و رشد اقتصادیِ دانایی محور شکوفا شوند. ما باید از این چالش مهم بگذریم و لحظه ای تردید نداشته و درنگ نکنیم که نقش بی بدیل آزادی بیان، اظهار نظرات کارشناسی و نظریه پردازی در توسعه و رشد سیاسی، اقتصادی و اجتماعی که مستلزم جرئت، جسارت، بصیرت، دانش و آگاهی است از ضروری ترین و بدیهی ترین گامهای اولیه پا نهادن در راه پر سنگلاخ و پر پیچ و خم ولی نجات بخش دستیابی به ﺗﻮﺳﻌﻪ درون زا، ﭘﺎﻳﺪار، ﻣﺘﻮازن، ﺧﻼّق و ﻧﻮآور است...»
برای خواندن متن کامل این مطلب، لطفا اینجا را کلیک کنید.
دکتر نصرت الله تاجیک در مطلب تازه خود در وبلاگ نخبگان خبرآنلاین به آسیب شناسی سیستم اداری و موانع توسعه در ایران پرداخته است.
کد خبر 352024
نظر شما