نسیم آنلاین نوشت:

رئيس اتحاديه قنادان گفت: بر اساس مصوبه اتحاديه، قيمت هر كيلو زولبيا و باميه درجه يك در تهران و ساير كلان‌شهرهاي كشور ۸۵۰۰ تومان و درجه دو، هشت هزار تومان تعيين شده است

محمد نصرتي با بيان اين مطلب كه قيمت زولبيا و باميه در سراسر كشور يكسان نيست، گفت: در شهرهاي كوچك كه هزينه‌هاي جانبي كمتر است اين نرخ كمتر خواهد بود. به گفته او، در سال گذشته هر كيلو زولبيا و باميه درجه يك به قيمت هفت هزار تومان عرضه مي‌شده است.
رئيس اتحاديه قنادان و شيريني و شكلات با تأكيد بر اينكه عرضه اين محصول با قيمت بالا‌تر از 8 هزارو 500 تومان تخلف است، ادامه داد: مردم در صورت مشاهده هرگونه گران‌فروشي مي‌توانند تخلفات احتمالي را به شماره‌ 66944411 و 6694499 و سامانه 124 اطلاع دهند تا در كوتاهترين زمان ممكن با متخلفين برخورد شود.

 

45231

 

کد مطلب 360543

برچسب‌ها

داغ ترین های لحظه

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
6 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر تبریز اوغلی ضد لنگ وکیسه A1 ۱۱:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۳/۲۶
    6 4
    ثبات قیمت ها.تدبیر جدید

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین