۰ نفر
۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۲۲

نسیم نوشت:

رئیس اتحادیه لبنیات سنتی گفت: چربی لبنیات سنتی فقط خامه است.

علی رجبی افزود: چربی موجود در لبنیات سنتی طبیعی است و این واحدها تنها از خامه برای پرچرب شدن و تغلیظ محصولات خود استفاده می‌کنند و امکانات و دستگاه افزودن چربی غیر را ندارند.

 

23503

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 369663

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
7 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
    43 0
    اميدواريم خامه شما نيز تقلبي از كار در نيايد چون ما ديگر به هيچ چيز و هيچكس اعتماد نداريم و هر روز منتظر تقلبي جديد در صنايع غذايي هستيم
  • بی نام A1 ۰۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
    18 4
    من باور میکنم لازم نیست قسم بخوری
  • امین IR ۱۰:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
    26 1
    سلام دوست من تو یه شرکت تولید پنیر پیتزاکارمیکنه که برای یه شرکت معتبر لبنی بعضی وقتا خامه تولید میکنه خودش میگفت برای اینکه چربی خامه رو ببرن بالا وشرکت لبنی بخره محصولشونو روغن جامد میزنن گفتم که بدونید حتی شیرینی خامه ای هم داغونه
  • بی نام IR ۱۲:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
    8 2
    كارخانه هايي كه كلي ناظر بهداشتي و پروانه و استاندارد و ... داشتند روغن نباتي بجاي شير و خامه به مردم دادند حالا انتظار داريد باور كنيم لبنيات سنتي سالم است؟
  • بی نام IR ۱۹:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۲۱
    4 1
    راستش چند روز پیش تو یه روستا شمال شیر از یه روستایی که فقط یه گاو داشت خریدم توی شیر تیکه هایی چربی مثل کره دیدم نکنه روغن پالمه اخه یعنی اینقدر این مو ضو ع وسعت داره که حتی شیر از یه روستایی هم ممکنه این موضوع باشه