محمدرضا باهنر، نماینده مردم تهران در خانه ملت درگفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه مطرح کردن بحثها به صورت کلی مفید است، افزود: اگر بحث و صحبتی وجود دارد، بهتر است در یک فضای آرام و نرم و کاملا دموکراتیک مطرح شود، البته مدیریت این کار مهم است و باید تلاش شود جلسات مناظرهها به گونهای اداره شود که سوالات مردم برطرف شود، نه اینکه اضافه شود که این مساله به اداره بحث ها بر میگردد.
وی افزود: به عنوان مثال اگر در این مناظرهها 2 سوال حل شود و 8 سوال دیگر بدون پاسخ مطرح شود در دراز مدت خیلی مفید نخواهد بود، اما اگربا یک سیاست کلان و راهبردی، کار مدیریت شود و بحثها به صورت آزاد مطرح شود و پاسخ داده شود، این فضا برای کشور بسیار ضروری است.
باهنر اظهارداشت: بعضی از بحثهایی که برخی میخواهند به خیابان ها بکشند باید در همین میزگردها و گفتوگوها و رسانه ملی و حتی دانشگاهها مطرح شود که بسیار مفید خواهد بود.
این نماینده مردم تهران در ادامه با تاکید بر لزوم اداره این مناظرهها در عناوین تعیین شده و تلاش در جهت آنکه در این مناظرهها از آن دستور فراتر نروند، تصریح کرد: باید توجه داشت از این مطلب به مطلب دیگر پریدن، فضا را غبارآلودتر و مبهمتر میکند.
باهنر گفت: کسانی هم که در این میزگردها شرکت میکنند باید بدانند که همه مشکلات عالم و آدم قرار نیست در آن میزگرد موردی حل شود، بلکه باید یک مساله را انتخاب کرده و با سند و مدرک استدلال کنند که این به شفاف کردن مسایل کمک میکند.
نایب رییس مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: اگر مسایل در فضا مطرح نشود و فکر کنیم که با عدم طرح مسایل و خاموش کردن صداها فضا تلطیف میشود، اشتباه است، بلکه باید فضا باز شود، اما باید مدیریت شود تا مشکلات بعدی پیش نیاید.
وی منظور از اجرا و مدیریت در گفتوگوهای سیاسی را تنها بر عهده مجری برنامه ندانست و گفت: معمولا این میزگردها به دست تهیه کننده ،کارگردان و مشاوران پشت صحنه هستند که همه باید کمک کنند، زیرا شاید مجری به تنهایی نتواند میزگرد را اداره کند.
نظر شما