به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، شهرکتاب پارس با همکاری انجمن ادبی کاوک اولین جشنواره داستان کوتاه استان البرز (کاوک) را برگزار می کند. دوستداران داستانویسی در استان البرز می توانند، داستان های کوتاه خود را حداقل بین 1000 تا حداکثر 3000 کلمه برای دبیرخانه شهرکتاب پارس بفرستند.
داوران این جشنواره محمد حسن شهسواری نویسنده و منتقد، مهدی یزدانی خرم منتقد و داستان نویس و بلقیس سلیمانی داستاننویس و منتقد ادبی هستند.
داستان های ارسالی باید حروف چینی (تایپ) شده در فرمت ورد و با رعایت درج شماره صفحه و نام داستان، مشخصات کامل نویسنده (نام و نام خانوادگی، تحصیلات ، نشانی کامل و شماره تماس ثابت و همراه) در انتهای داستان قید شود. همچنین عنوان ایمیل ارسالی را به صورت " نام داستان - نام نویسنده " تنظیم شود.
برای شرکت در مسابقه داستان نویسی، ارسال کنندگان داستان باید ساکن محدوده استان البرز باشند. همچنین به آثار فاقد مشخصات، نشانی و شماره تلفن ثابت ترتیب اثر داده نخواهد شد.
چنانچه آثار ارسالی در جشنواره های دیگر حائز رتبه شده باشند، به صورت خودکار از فهرست خارج می شوند. همچنین حق انتشار آثار در نشریات، سایت و هر گونه کتابچه مربوط به جایزه ادبی کاوک برای دبیرخانه محفوظ است.
از برگزیده گان جشنواره در اوائل اسفندماه طی مراسمی در شهرکتاب پارس واقع در اتوبان تهران- کرج، پارک آبی پارس، تقدیر به عمل خواهد آمد.
علاقه مندان به شرکت در این مسابقه میتوانند داستان های کوتاه خود را به نشانی kavacprize@gmail.com ارسال کنند.
5757
نظر شما