به گزارش ایرنا، میرشکاک که این روزها کمتر خبرساز میشود، گفت: «در این روزگار عدهای معتقدند که شعر به پایان رسیده است حال آنکه این خود آقایان مدعی هستند، که به پایان مسیر رسیده اند. هرگاه عدهای به پایان راه میرسند در این پندار فرو میروند که هنر آنها به پایان رسیده است. افسوس من از این است که این افراد شعر را به منزله شغل میبینند از راه شعر گفتن نان میخورند و وقتی شعرنمی گویند می انگارند شعر به پایان رسیده است.»
نویسنده کتاب غفلت و رسانههای فراگیر گفت: «به نظر من شاعر واقعی علی معلم است. این استاد بزرگ (علی معلم) تا به حال خیلی از کتاب های شعر خود را چاپ نکرده است. چرا که معتقد است شعر الهام الهی است. معلم شعر را برای نان نمیگوید. بنده معتقدم بعد از بیدل شاعری به بزرگی علی معلم دامغانی ظهور پیدا نکرده است. اگر مردم و اهل فن تمام اشعار استاد علی معلم را ملاحظه کنند با من هم نظر میشوند.»
وی افزود: «به نظر من بعد از پیروزی انقلاب اسلامی انتخاب استاد علی معلم دامغانی به عنوان رییس فرهنگستان هنر، بهترین انتخاب یک مسئول فرهنگی پس از انقلاب است.»
میر شکاک در پایان تاکید کرد: «شعر یک هبه الهی است که بر زبان شاعر فرود می آید. شاعر واسطه بیان حقایق الهی است و ناپسند است که این هبه الهی را پایان یافته در نظر آوریم تا زمانی که امثال علی معلمها هستند، شعر هم هست.»
نظر شما