افتتاح بزرگترین هتل ایران با حضور جهانگیری، سلطانی‌فر و هاشمی

هتل اسپیناس پالاس، بزرگترنی هتل پنج ستاره ایران با حضور اسحاق جهانگیری معاون رییس‌جمهور، مسعود سلطانی‌فر رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، سیدحسین هاشمی، استاندار تهران افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ در مراسم افتتاحیه این هتل مسعود سلطانی‌فر، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: با تلاش بخش خصوصی حدود 125 هتل چهار و پنج ستاره در مرحله صدور مجوز تا پیشرفت فیزیکی 90 تا 95 درصد قرار دارد. اتفاقی که در 90 سال اخیر بی‌سابقه بوده است. اگر موفق شویم با کمک دولت سیستم بانکی و صندوق توسعه ملی ظرف چهار و پنج سال آینده تسهیلات مورد نیاز را تامین کنیم می‌توان ادعا کرد تمام تاریخ هتل‌سازی ایران از سال 1300 تا 1392 یک طرف و این دولت در طرف دیگر قرار دارد.

سلطانی‌فر سپس از معاون رییس‌جمهور درخواست کرد تمهیداتی بیندیشد تا از محل تسهیلات صندوق توسعه ملی منابع مالی لازم برای تکمیل این پروژه‌ها تامین شود. 

او گفت: ایران در حال حاضر ١١٠٠ به اضافه ٦٠٠ هتل آپارتمان دارد که از این میان ١٣٠ هتل چهار و پنج ستاره هستند که تلاش می‌کنیم کیفیت آنها را استانداردسازی کنیم. 

رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همچنین گردشگری را موتور محرکی برای خروج ایران از رکود دانست و گفت: گردشگری گنج پنهانی است که ظرفیت دارد در دو برنامه ششم و هفتم توسعه اقتصاد ایران را متحول کند.او با اشاره به مصوبه اخیر دولت آمریکا گفت: تاکنون از سوی ٩نشریه خارجی و سازمان بین‌المللی ایران به عنوان مقصد اول گردشگری یا جزو پنج مقصد نخست پیشنهادی قرار گرفته است. این نشان می‌دهد مصوبه آمریکا تاثیر چندان جدی در صنعت گردشگری ایران نداشته باشد.

علی‌اصغر امیری، سرمایه‌گذار این هتل با انتقاد به وضعیت پرداخت تسهیلات به پروژه‌های سرمایه‌گذاری گردشگری گفت: نه این قدر ساده‌لوحانه منابع را در اختیار سرمایه‌گذاران بگذارید و نه اینقدر سخت‌گیرانه و نه این قدر که قفل زده‌اند و خودشان دسترسی ندارند. اینطور نباشد که فقط سرمایه‌گذار را تشویق کنیم. این کافی نیست. همراهی تا پایان کار لازم است.

امیری با یادآوری وضعیت تولید و فعالیت کارگاه‌ها گفت: ٢٥ سال پیش تمام اماکن تجاری در اختیار کارخانجات و مراکز صنعت بود. تمام تولیدات کشور در همین چهارراه‌ها فروخته می‌شد ولی متاسفانه اکنون تمام کارخانه‌ها تفاله شده و بانک‌ها جای آنها را گرفته‌اند و باز هم راضی نیستند و می‌گویند ضرر می‌کنیم. این در حالی است که اثرگذاری یک کارخانه برای رفع معضلات اجتماعی و اشتغالزایی بیشتر است.

او در ادامه گفت: من اگر پول دوستانم را جمع کردم و این هتل را ساختم برای این بود که در سال دست کم ٥ درصد از سود به خودم بازگردد در حالی که الان بر نمی‌گردد. کاری کنید که تسهیلات مناسب در اختیار سرمایه‌گذار قرار گیرد.

او با درخواست از جهانگیری برای پرداخت باقیمانده وامش از صندوق توسعه ملی گفت: من این هتل را با رانت نساختم. چهار سال پیش با درخواستی که به دولت دادم پرداخت 135 میلیارد تومان مصوب شد که یک سال و نیم بعد این رقم به 91 میلیارد تومان رسید و حالا 50 میلیارد تومان آن را داده‌اند یعنی حدود 10 درصد. ما خط‌کش سرمایه‌گذاری در گردشگری شدیم. دولت در حال حاضر به سرمایه‌گذاران کمک می‌کند چون می‌خواهد به چشم‌انداز 20 ساله برسد و مطمئن باشید حمایت‌ها بیشتر می‌شود.

یک هتل پرحاشیه

هتل اسپیناس پالاس که بزرگترین هتل ایران است در اواخر دوره عمرانی اش، حواشی مختلفی داشت؛ در خرداد ماه پرونده تخلفات آن با وساطت رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ختم به خیر شد.

پرونده این هتل که مساحت آن 75 هزار متر مربع است و در 26 طبقه ساخته شده اوایل امسال در شورای شهر تهران به خاطر چهار هزار و 770 متر تراکم اضافه باز شد که پس از توضیحات قالیباف شهردار تهران و وساطت مسعود سلطانی‌فر، معاون رییس‌جمهور مختومه شد.

این هتل پنج ستاره که در ارتفاعات شمال غرب تهران ساخته شده از حدود یک ماه پیش بهره‌برداری شد. زمان برگزاری سومین اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز که به عنوان محل اقامت پوتین و هیات همراهش انتخاب شد.

هتل اسپیناس پالاس 12سالن همایش و آمفی تئاتر با ظرفیت 50 تا 1200 نفر، 43 اتاق و دفتر کار و همچنین بیش از 500 اتاق و سوئیت پذیرایی از مسافران و مهمانان به مساحت 130 تا 700 متر دارد که 56 سوئیت آن پرزیدنتال است.

۴۷۴۷

کد خبر 493621

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 9 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام CA ۲۱:۴۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۷
    0 1
    برای اینکه هتلی واقعن 5 ستاره داشته باشه باید یک سری امکانات رفاهی داشته باشه که در ایران به طور رسمی امکان عرضه ی اونها وجود نداره. ولی همینش هم غنیمته چون تهران از نظر کیفیت، تعداد، و پراکندگی هتلها در سطح شهر، خیلی وضعیت مناسبی نداره.
  • بی نام A1 ۲۲:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۷
    0 1
    به امید درخشش کشور عزیزمان در همه عرصه ها
  • گردشگری A1 ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۸
    3 0
    دروغ میگه با رانت نیست. کاملا رانتی است.
  • عجب IR ۱۰:۲۶ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۸
    6 0
    طبقات اضافه غیرقانونی داشته تخریب شد؟ آنجا مگر ارتفاع بالای ۱۸۰۰ متر نیست؟ ساخت و ساز اونجا اون هم با این تعداد طبقه درسته؟
  • عطا IR ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۴/۱۰/۰۹
    4 0
    باز بگویید تهران چرا آلوده است برای همین است که همه امکانات را به تهران و شهرهای بزرگ میدهید و بعد شاکی هم میشوید تا جمعیت کم نشود مشکلات همچنان باقی است ضمنا اینقدر حق مردم شهرهی کوچک و روستائیان را نخورید