درگیری‌های پی در پی ماموران شهرداری با مردم، پاشنه آشیل شهردار تهران می‌شود؟

خشونت علیه کارگران و دستفروشان توسط اشخاصی که شهرداری آن ها را پیمانکار می نامد، اتفاق کم سابقه ای نیست. این برخوردهای فیزیکی گاه در حد خسارت مالی باقی می ماند و گاه منجر به اتفاقاتی می شود که در روزهای گذشته شهرداری را پرحاشیه کرده است.

زهرا مهاجری: محمدباقر قالیباف در کسوت شهردار تهران، در ۱۰ سال گذشته چالش های متعددی را پشت سرگذاشته است؛ از درگیری با دولت محمود احمدی نژاد تا درگیری ها با دولت حسن روحانی. با هر دولتی هم به نحوی درگیر بوده است، یکی پول نداده و یکی راه درآمد ناصواب (تراکم فروشی) را بسته است.

بماد که در شورای شهر چهارم با چالشی به اسم حسابرسی هم مواجه بوده و شورای شهر از شرکت ها و سازمان های شهرداری، حساب کشی می کند. اما شهرداری به هر نحوی بوده تا همین حالا توانسته این چالش ها را مدیریت کند؛ عمدتا با ریش سفیدی و یا دور زدن قانون. 

اما در هفته های گذشته، شهرداری وارد بازی‌ای شده است که می تواند پاشنه آشیل قالیباف محسوب شود؛ درگیری با مردم. 

سال گذشته قتل یک کارگر توسط پیمانکاران شهرداری، یک اتفاق تلخ بود که نشان می داد این اعمال خشونت و عدم نظارت بر کار پیمانکاران چقدر می تواند عواقب داشته باشد. مرداد ماه 93، یک کارگر برای بردن نخاله‌های ساختمانی دوستش به تهرانپارس رفت. پیمانکاران شهرداری خودروی وی را حوالی اتوبان باقری نبش خیابان ۱۹۶ غربی متوقف کردند. با او درگیر شدند و درنهایت، ضربه «پنجه‌بکس» یکی از کارگران به سر مرد اصابت کرد و او به کما رفت و پس از چند روز فوت کرد.

البته «علیرضا جاوید»، شهردار منطقه چهار با تاکید بر اینکه «افراد مهاجم، کارگران پیمانکار بازیافت بوده‌اند و هیچ رابطه استخدامی‌ای با شهرداری نداشته‌اند» گفت: «پیمانکار مسوولیت ماجرا را پذیرفته و پرونده در مراجع قضایی و انتظامی در دست بررسی است.»
شهرام گیل‌آبادی، سخنگوی شهرداری تهران‌ در این رابطه گفت: این کارگرها، نیروهای شرکت خصوصی بوده‌اند و این اتفاق در یک‌نزاع خیابانی رخ داده. موضع ما روشن است. شهرداری بر پیمانکاران نظارت کامل دارد و برخورد جدی می‌کنیم. شهرداری تهران در مورد اتفاقاتی که توسط پیمانکاران، پیش می‌آید هیچ اغماضی نمی‌کند و موضع ما خدمت‌رسانی است.(اینجا)

به مرور جزئیات بیشتری از این موضوع روشن شد. گویا مأموران سدمعبر می‌خواستند از مرد راننده وانت که برای جمع‌آوری ضایعات که همراه پسر ١٥ساله‌اش به محله تهرانپارس آمده بود پول بگیرند. 

ادعا می‌کردند کوچه‌ها و خیابان‌ها تحت نظارت آنهاست و غریبه‌ها برای رفت و آمد این‌جا باید ١٥٠‌هزار تومان پول پرداخت کنند. اما وقتی راننده وانت در برابر چشمان حیرت‌زده پسر نوجوانش مقاومت کرد این اتفاق رقم خورد.(اینجا)

بعد از آن جسته و گریخته در رسانه ها ابعاد جدیدی فاش شد و خانواده ی مقتول از اوضاع نابسامانشان گفتند.(اینجا)

این اتفاق تلخ که توسط پیمانکاران شهرداری رقم خورد، واکنش های بسیاری داشت. نماینده شهر تهران در واکنش به این ماجرا گفت: متاسفانه این اقدام از سوی عوامل اجرایی شهرداری صورت گرفت که نشان دهنده ضعف مدیریت و ضعف نظارت است که به طور حتم باید با این‌گونه اقدامات برخورد قاطعی صورت گیرد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس نهم، با تاکید بر ضرورت تقویت نظارت و مدیریت بر اقدامات عوامل اجرایی شهرداری، یادآور شد:‌ بدون‌شک نباید شاهد ایجاد خسارت‌های مالی باشیم چه رسد به خسارت‌های جانی؛ امیدواریم با اقدامات پیشگیرانه از بروز این‌گونه حوادث جلوگیری شود.(اینجا)

این مسئله در صحن علنی شورای شهر هم مطرح شد و نمایندگان مردم در شورا هم به این موضوع واکنش نشان دادند. محسن سرخو نیز درباره حادثه مرگ این شهروند تذکر داد: درباره حادثه فوت مرحوم علی چراغی با توجه به اینکه پیمانکار طرف قرارداد، پیمانکار بازیافت و جمع آوری زباله خشک بوده، معاون خدمات شهری باید گزارشی درباره این موضوع ارائه بدهد.

رئیس کمیته حمل و نقل شورا گفت: از آقای عبداللهی می خواهم توضیح بدهند که چه ساز و کاری برای انتخاب پیمانکاران شهرداری داریم و چه وظایفی را به پیمانکاران واگذار می کنیم. آیا مسئولیت های حاکمیتی را به پیمانکاران واگذار می کنیم یا کارهای اجرایی. همچنین پیمانکاران را چطور انتخاب می کنیم. آیا از لات های تهران پیمانکار برمی گزینیم یا آدم ها گزینش می شوند؟(اینجا)

رییس کمیسیون اجتماعی شورای شهر هم گفت: این اتفاقی که اشاره شد رخ داده به نام شهرداری است. شهرداری پیمانکارانی دارد و برون سپاری برخی از کارها به وسیله پیمانکاران است. در عملکرد برخی از این پیمانکاران بخش خصوصی، اتفاقاتی رخ می دهد که ارتباط مستقیم با شهرداری پیدا نمی کند که به صورت مستقیم ورود پیدا کنیم. ولی ما حساس شده ایم که بر عملکرد پیمانکارانی که تحت امر شهرداری تهران فعالیت می کنند، به لحاظ اخلاقی و رفتاری نیز نظارت شوند. لذا ما پیگیر همین قضیه هم هستیم.(اینجا)

البته بودند اعضایی که اعتقاد داشتند شهرداری ملزم به عذرخواهی نیست و اتفاقی نیفتاده که شهرداری بخواهد مسئولیتش را بپذیرد!(اینجا)

قالیباف هم به عنوان مسئول مستقیم این جریان، گفت که صلاحیت رسیدگی به این گونه پرونده ها به عهده قوه قضاییه است و البته تاکید کرد که این قضایا زیاد اتفاق می افتد!!

شهردار تهران در ادامه با بیان اینکه « سابقه بروز چنین درگیری‌هایی را داشته‌ایم» گفت: همیشه این مشکل بوده و در برخی موارد هم ماموران شهرداری در سال‌های گذشته در این درگیری‌ها نقص عضو شده‌اند.

او در پاسخ به سوالی درباره چگونگی برخورد با مقصر این قضیه هم گفت: مراجع قضایی باید به این قضیه رسیدگی کنند و در صلاحیت آن‌هاست که بگویند چه کسی مقصر است، در عین حال هر کسی که مقصر باشد برخوردهای لازم با او انجام خواهد شد.(اینجا)

اوایل امسال هم برخورد مشابهی با پسر همان کارگر کشته شده توسط پیمانکاران شهرداری صورت گرفت. ابوالفضل چراغی فرزند کارگری که ۲۳ مردادماه سال گذشته بر اثر ضرب و شتم ماموران پیمانکاری شهرداری تهران کشته شده بود، صبح امروز در هنگام دستفروشی میوه در نزدیکی محل زندگیشان مورد برخورد ماموران پیمانی سد معبر شهرداری تهران قرار گرفت اما با دخالت کسبه و اهالی محل ماموران از صحنه درگیری گریختند.(اینجا)

گذشت زمان موجب فراموش شدن این گونه برخوردهای نامناسب و خشونت آمیز شده بود که طرح ساماندهی دستفروشان(اینجا) و (اینجا)، باز هم ماجراهای مشابهی رقم زد.(اینجا)

عده ای که شهرداری مدعی است پیمانکار هستند، با چوب و چماق و البته استفاده از الفاظ رکیک به دستفروشان حمله می کنند و دستفروش ها هم برای نجات جانشان، بساطشان را جمع می کنند و از مهلکه می گریزند.(اینجا) و (اینجا)

در معروف ترین اتفاق این چنینی، انتشار گسترده عکس چرخ واژگون شده لبوفروشی در تهران، باعث شد که قالیباف بلافاصله نسبت به این موضوع واکنش نشان بدهد و موضعی خلاف آن چه سال گذشته در مورد قتل کارگر داشت، داشته باشد.

شهردار تهران بلافاصله پس از رويت تصوير ادعا شده در شبكه هاي اجتماعي درباره برخورد نيروهاي شهرداري با يك لبوفروش و تخريب بساط وي، به سازمان بازرسي شهرداري تهران دستور رسيدگي و بررسي را صادر و تاكيد كرد كه در صورت صحت موضوع با عوامل اجرايي برخورد خواهد شد. دفتر شهردار تهران از كساني كه مستندي در اين رابطه در اختيار دارند خواسته است تا مستندات خود را از طريق شماره تلفن ١٨٨٨ در اختيار شهرداري قرار دهند.(اینجا)

درگیری افرادی که شهرداری آن ها را پیمانکار می نامد به دستفروش ها ختم نشد. اواسط بهمن ماه همین امسال، فیلمی در فضای مجازی منتشر شد که نشان می داد چند نفر از ماموران شهرداری به طور شبانه به یک کارواش در سعادت آباد حمله کردند و اموال و دارایی‌های را نیز تخریب و به گفته کارگران به سرقت برده‌اند.

به گفته کارگران این کارواش، تعداد زیادی از ماموران شهرداری ساعت 1:30 بامداد برای پلمب به این مکان تجاری حمله می‌کنند و وقتی کارگران از آنها حکم قضایی و قانونی می‌خواهند با چوب، چماق، چاقو، باتوم برقی و گاز اشک‌آور جواب آنها را داده که منجر به مجروح و زخمی‌شدن کارگران این کارواش می‌شود.(اینجا)

بلافاصله معاون رسانه مرکز ارتباطات شهرداری تهران، اعلام کرد: شهردار تهران دستور پیگیری حادثه کارواش دریا را صادر کرده است. شهرداری تهران در حال بررسی این موضوع است و شهردار تهران دستور پیگیری این موضوع را صریحا اعلام کرده است.(اینجا)

البته قالیباف در واکنش به این اتفاق اعتراف کرد که ماموران شهرداری نباید درگیر می شدند. این بحث در شورای شهر هم مطرح شد و اعضا نظرات خود را در این رابطه بیان کردند.(اینجا)

حافظی، یکی از اعضای شورای شهر تهران در این رابطه گفت: بدون شک مسببین این حادثه نیاز به رفتاردرمانی مبتنی بر مبانی دینی، اخلاقی و انسانی دارند. اگر شهرداری خود را مالک این زمین می داند و این ملک متصرف دارد و حتی اگر در روز قبل از حادثه از سوی شاغلین در کارواش ممانعتی برای پلمب این مجموعه صورت پذیرفته و منجر به درگیری نیز شده باشد، باید از مسیر قانونی و با استفاده از ابزارهای تعریف شده قانونی نسبت به احقاق حقوق خود اقدام می کرد؛ نه با تمسک به روش های غیرمنطقی و غیر قابل دفاع ، زیرا این رفتارها با هیچ معیاری تطبیق نداشته و با هیچ دلیلی قابل توجیه نیست.(اینجا)

چند روز بعد و در پی حمله ماموران شهرداری به کارواش سعادت آباد؛ شهردار منطقه ۲ استعفا داد.(اینجا)

او در استعفانامه اش ماجرا را توضیح داده و البته این حمله را توجیه کرده است و در پایان آورده: ضمن ابراز تاسف در این حادثه پذیرش قصور در مدیریت صحن عملیات و عرض پوزش خدمت شما و همینطور خانواده بزرگ شهرداری تهران که اتفاق اخیر موجب شکل گیری موجی از تخریب این جمع در شهرداری تهران شده است مسوولیت این واقعه را برگردن گرفته و به این وسیله استعفای خویش را به اطلاع می رسانیم.(اینجا)

این اقدام قهرمانانه(!) باعث شد که شهردار تهران از او تقدیر کند. قالیباف در خصوص استعفای شهردار منطقه دو در پی حادثه کارواش سعادت آباد نیز گفت: از شهردار منطقه دو تشکر می‌کنم که فرهنگ استعفای یک مسئول در هنگام حادثه را پایه گذاری کرد و این به نوبه خود قابل تقدیر است.

وی با بیان اینکه هنگامی که از لحاظ قانونی و اداری به حادثه رخ داده نگاه می‌کنیم متوجه می‌شویم که مسئولان شهری وظیفه خود را انجام داده‌اند گفت: سازمان بازرسی شهرداری تهران در حال بررسی این موضوع است و پذیرفتن و نپذیرفتن استعفا منوط به بررسی نهایی است.(اینجا)

در اخرین شاهکار هم دو روز پیش ماموران شهرداری به چند دستفروش روبروی متروی شادمان حمله کردند و بساطشان را ریختند و آن ها را کتک زدند که مردم با دیدن چنین صحنه ای به کمک دستفروشان آمدند و ماموران شهرداری را مضروب کردند.(اینجا)

شاهدان عینی این ماجرا می گویند که اگر مردم به داد دستفروش ها نرسیده بودند، ماموران شهرداری آن ها را کشته بودند.(اینجا)

ای کاش پیش از این که خشونت و برخوردهای قهری از طرف ماموران شهرداری و یا پیمانکاران وابسته منجر به ایجاد فجایع جدیدتری بشود، برای کنترل و قانونی کردن فعالیت های آن ها اقدامی صورت بگیرد تا هر کسی به اسم پیمانکار و مامور چماق و باتوم و پنجه بکس دست نگیرد و به جان مردم نیفتد.

47304

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 511037

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 6 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 32
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    وقتی یک نفر نظامی را بذارند بعنوان شهردار نتیجه ای غیر از این حاصل نمیشود اینم از برکات شورای شهر فهیم ماست. توصیه میکنم مردئم حتما برند پای صندوقهای رای
    • بی نام A1 ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      116 6
      اینم باید اضافه میکردید که این همه خرجی که این آقای شهردار در تهران بابت پروژه های عمرانی کردن همش از جیب پیمانکار بوده واگر یه تحقیق کوچک هم بکنید متوجه ورشکستگی خیلی از این پیمانکارا ها میشوید.
    • بی نام A1 ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      149 4
      قایباف استعفا
    • بی نام A1 ۰۸:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      134 2
      احمدی نژاد و قالیباف از دل شوراهای شهری بیرون اومدن که مردم نرفتن رای بدن ویکسری با رای دوستان و قوم و خویش رفتن تو شورا
    • بی نام A1 ۰۸:۵۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      107 1
      این همه فارغ التحصیل عمران معماری و شهرسازی و مدیریت و.....بیکار شهرداری پر شده از نیروهای بدون تخصص که با پارتی وآشنا بازی رفتن تو
  • بی نام A1 ۰۶:۱۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    231 2
    مملکت سرشار از قانون شده. همه جا قانون داره موج میزنه از بس که مسئولین کارهارو بخاطر خدا و مردم انجام میدن.
  • بی نام CA ۰۶:۱۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    226 4
    باور كنيد اگر آقاي قاليباف هم فرهنگ استعفا را ادامه دهند، تمام مردم تهران و حومه از اين حركت قهرمانانه تقدير به عمل مياورند
    • بی نام IR ۱۳:۰۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      6 46
      لطفا ننویس تمام من به شخصه خوشحال نمیشم. عملکرد ایشون، طرحها و نحوه ی اجرا و برنامه ریزیشون به نظر من بسیار خوب بوده.
  • بی نام IR ۰۶:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    211 4
    مردم بیکارند دزدی کنن که میرن زندان مواد بفروشن که اعدام میشن خوب چکار کنه کسی که زن و بچش گرسنه اند این عدل علی نیست
  • بی نام A1 ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    2 131
    باید به ماموران شهرداری حق تیر بدهند.
    • بی نام RU ۰۷:۴۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      100 5
      همین جوری دارند مردم را مضروب می کنند و می کشند وای به این که به این ارازل اوباش حق تیر هم بدهیم
    • بی نام A1 ۰۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      28 2
      نیازی ندارند با همین وسایلی که دارند موفق هستند
  • بی نام IR ۰۷:۳۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    103 1
    اگر تهران شهردار نداشته باشه وضعیتش بهتره
  • احسان IR ۰۷:۴۶ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    85 3
    کی قراره تو این مملکت همه مثل دکتر ظریف درست سر جاشون قرار بگیرن خدا عالمه
  • رضا IR ۰۷:۴۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    76 2
    این مسائل نتیجه شرکت نکردن مردم در انتخابات شوراهاست و ورود چند نفر به شورا که فقط اسم دارن مثلا ورزشکار و یا خواننده و یا ... و هیج اطلاعی از مدیریت شهری ندارن .اینها هم کسی رو بعنوان شهردار انتخاب میکنن که باز نمیدونه که شهر رو چطوری باید اداره کرد. حاصل رو هممون میبینیم
    • بی نام IR ۰۹:۲۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      33 1
      مردم تا حدی شرکت هم کردن اما خانم الهه راستگو از داخل اصلاح طلبان بالا رفت و با رای ایشون قالیباف انتخاب شد. یعنی به اسم اصلاح طلب بالا رفت و رای رو به یکی دیگه داد.
  • شهروند FI ۰۷:۵۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    56 1
    لطفا قوه قضایی با چماقداران برخورد کنند . چرا در شرایطی که انتخابات نزدیک است در شهر وجلوی شهروندان این وحشی بازی را هر روز تکرار میکنند . ضمنا مامورین نیروی انتطامی اموزش دیده چر ا اقدامی نمی کنند .
  • بی نام A1 ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    34 2
    شهرداری دیگه شهردار نیست پدر مردم در بیاریه
  • حسين A1 ۰۸:۱۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    76 1
    سلام، بنده شيراز زندگي ميكنم و سالها ، جايي فروشگاه دارم كه افراد زيادي شبها توي پياده رو، دستفروشي ميكنند. اين ماجراي برخورد ماموران، هميشه وجود داشت. هر از گاهي ميآمدند و داروندار دستفروش رو ميبردند، اغلب دستفروشان ، خواهش و تمنايي ميكردند و آنها هم اجناسشان را ميبردند. در چند ماه اخير، هر وقت اين اتفاق افتاده، دستفروش ديگر به التماس كفايت نكرده و درگيريهاي شديدي بوجود آمده كه اغلب با طرفداري سيل مردم از دستفروش همراه بوده. يعني دستفروش ديگر امكان نداره كه بذاره به سادگي اجناسش رو ببرن. بدبختي و فقر و فلاكت موج ميزنه. اگر چند سال پيش ميتونست بعد از ضبط اجناس دوباره روي پاش بلند شه، امروز ديگه نميتونه. اينه كه درگير ميشه. البته ميزان خشونت هم نسبت به قبل قابل مقايسه نيست ووحشي شده ايم
  • بی نام A1 ۰۸:۵۸ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    65 1
    یکی بره به قالیباف بگه این دست فروشا ته فقرن وگرنه هیچ کی دلش نمیخواد دست فروش شه.همه که مثل شما نیستن نتونن پولاشونو جمع کنن مردم بی پولن.زورت به این بدبختا رسیده
  • علی A1 ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    39 1
    متأسفانه شهرداريها تنها دغدغه اي كه ندارند، شهر سازي، ايمني و همه آنچه مربوط به وظايف واقعي شهرداري در يك جامعه متمدن است.
  • بی نام A1 ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    34 1
    آقا هرجا خشونتی از شهرداری علیه دستفروشا شدین آستین بالا بزنید
  • بی نام IR ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    35 1
    یه مشت قلدر مثلا گردن کلفت رو تو کل بازار تهران ریختن که مردم دست فروشی نکنن،اگه ایکارو نکنن حدس زدی همون مردم چی کار میکنن؟
  • بی نام IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    21 0
    مردم گرسنه اند و عصبانی , زیاد پاگیرشون نشین که هممون میدونیم چه اتفاقی می افته
  • بی نام IR ۱۰:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    17 1
    حضرات شهرداری چی برحضربا شید از خشم ملت حوادث سال 74 مشهد یادتون بیاد .
  • بی نام A1 ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    18 0
    آقای قالیباف. وجدانا برخوردتون رو با پولدار و بی پول مقایسه کنید. به پولدار تراکم و مجوز بلند مرتبه سازی و تخریب باغات و ریشه کن کردن درختان رو می دید اونم با افتخار و سربلندی. تازه انکار هم می کنید که همین مجوزها باعث به گند کشیده شدن آب و هوا و شرایط تهران شده. ولی باربی پول ها: کتکشون می زنید. اجناسشونو که به جونشون بسته است و نون شبشون از فروشش تامین میشه زیر دست و پا له میکنید و به خاک سیاه می نشونیدشون. حتی میکشیدشون و.. که چی؟ سد معبر نکنند آقای قالیباف جواب خدا رو چی میدی. واقعا می خوام بدونم. خبر جان لطفا چاپ کن.
    • بی نام IR ۲۱:۲۹ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
      4 1
      نظیر این قضیه در مشهدهم هست متاسفانه
  • هانیه A1 ۱۱:۴۲ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    15 1
    بترسید از اون روزی که همین مظلوما به خاطر نترسیدن ازتون زورگیری کنند.بی انصافی می کنید جمع نکردن اینا تو طولانی مدت خطرناکه.
  • بی نام A1 ۱۱:۵۷ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    3 20
    بنده با شهرداری تهران و اقدامات آنها برای رفع سد معبر بدون خشونت ومطابق قانون موافقم . درضمن به عرض افراد محترمی که دایه مهربانتر از مادر برای دستفروشان شدن. باید عرض کنم نود درصد دستفروش ها یا از طریق مغازه دارها ی بر خیابان حمایت میشن یا اجناس بنجل و فروش نرفته در مغازه ها میگیرند و عرضه میکنند و غیر از اینکه کار دستفروشی میکنند معمولا به یک کار دیگر هم اشتغال دارند وخیلی از آنها حاضر نیستند در یک کارتولیدی یا خدماتی مشغول به کار شوند وبا یک بررسی متوجه خواهید شد که تیپ و تشکیلات آنها با یک کارگر و کارمند زحمتکش فرق دارد و بایک نگاه به اکثر مغازه ها می بینید همه آگهی استخدام کارگر و فروشنده دادن ولی اکثر انها حاضر نیستدبه کار وزحمت تن بدن وافراد زحمتکش و نیازمند همه به هر صورت کاری دست
  • amin A1 ۱۳:۵۵ - ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    21 0
    مشکل شهرداری نیست اعصاب و روان جامعه متشنح است به جای اینکه مردم در روزهای اخر سال سرگرم خرید منصفانه و معقولانه باشند همه دست و پا میزنند در عید به ظاهر دلخوش کنک که هیچ رنگ و بوی عید ندارد و هیچ کس اعتمادی به فروشنده ندارد و استرس بی سرو سامانی این بازار را دارد . جامعه دشمن دشمن بهتر از این نیست
  • مراد A1 ۰۵:۲۴ - ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    1 11
    گزارش خبر این خبرنگار عزیز متاسفانه دارای سوء گیری برعلیه شهرداری می باشد که این برخلاف مبانی خبرنگاری است . جمله " تا هر کسی به اسم پیمانکار و مامور چماق و باتوم و پنجه بکس دست نگیرد و به جان مردم نیفتد." این سوء گیری را نشان می دهد . تنها کسی می تواند در این مورد فکر کند و نظر بدهد و واقعا به این معضل دستفروشی بپردازد و بعد نظر بدهد که خود درگیر این مسائل باشد کافی ست این دستفروش دم درب منزل این خبرنگار از صبح تا شب دستفروشی کند تا بعد خبرنگار بتواند درک درستی از این معضل داشته باشد .
  • اکرم سادات A1 ۰۸:۰۴ - ۱۳۹۴/۱۲/۰۱
    1 0
    واقعا مامورای شهرداری بد برخورد میکنن، من چندین بار ازنزدیک دیدم طرز برخوردشونو، ولی واقعا با معضلات سد معبری چیکار میشه کرد؟ توی مسیری که من معمولا تردد میکنم وانتی های میوه فروش توی خیابون بصورت مایل اونم دوتا دوتا پارک میکنن و میوه میفروشن، ترافیک سنگینی میشه، خطر جانی هم داره، داری میری یدفه یکی جلوت میزنه روی ترمز که میوه بخره، جلوه ی خوبی هم نداره این نوع بساط کردن، چند بار هم که شهرداری خاسته این میوه فروشهارو جمع کنه کار به یگان ویژه و ... کشیده، اصلا مدل این آدما طوری نیست که مسالمت آمیز جمع کنن برن، خوبه گزارشی هم در این زمینه و معضلات سد معبر بنویسید. ممنون