۰ نفر
۲۸ فروردین ۱۳۹۵ - ۱۸:۴۰
رویای سفر ۱۵ میلیارد کیلومتری/عکس روز ناسا

دوست دارید سفری کوتاه‌مدت به مرزهای انتهای منظومه‌ شمسی داشته باشید؟ تصور کنید که سوار فضاپیمایی مجهز به سیستم انتقال سریع الکترواستاتیکی هلیوپاز (HERTS) شده‌اید.

 در حال حاضر، طرح مفهومی این سیستم در حال آزمایش است و شاید 10 تا 15 سال طول بکشد تا با این فضاپیما فاصله‌ای معادل 100 واحد نجومی طی شود؛ یعنی معادل ۱۵ میلیارد کیلومتر. بنابراین این سامانه می‌تواند در مقایسه با فضاپیمای وویجر یک با سرعت بیشتری این مسیر را طی کند. طی این مسافت برای وویجر 35 سال طول کشید. وویجر تنها فضاپیمایی است که توانسته به هلیوپاز یا مرزهای بیرونی منظومه‌ی شمسی نزدیک شود و آن‌ها پشت سر بگذارد. فضاپیمای HERTS از بادبان‌های الکتریکی خورشیدی پیشرفته‌ای استفاده خواهد کرد که به اندازه‌ی 20 کیلومتر باز می‌شوند. این بادبان‌ها تنها یک میلی‌متر ضخامت دارند و از فضاپیمایی که در مرکز آنها می‌چرخد بار مثبت می‌گیرند. نیروی الکترواستاتیکی که تولید می‌شود پروتون‌های بادهای خورشیدی را پس می‌زند تا نیروی پیشران لازم برای حرکت را ایجاد کند. در مقایسه با بادبان‌های نوری خورشیدی، بادبان‌های الکتریکی می‌توانند مسافت‌های بیشتری را با شتاب طی کند و در فاصله‌ دورتری از خورشید حرکت کند و به سمت سیاره‌های خارجی برود.

۵۴۵۴

کد خبر 527809

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • فرهان DE ۰۲:۳۹ - ۱۳۹۵/۰۱/۲۹
    13 3
    عاشقه ذرات باردار خورشید هستم. چنان قدرتمندند که همه ی جو مریخ را جارو کشیدند . حالا هم مثل باد مارو در فضا فوت میکنه. خورشید جونم خخیلی عاشقتم. بدونه ایراد و نقص داری چند میلیارد ساله زمینه من رو گرم و پر نور میکنی. خورشید عاشقتم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین