سردار محمد علیپور سه شنبه شب در حاشیه همایش بزرگداشت چهارم خرداد روز مقاومت و پایداری - روز دزفول حضور مردم دزفول در این شهر را موجب دلگرمی رزمندگان در هشت سال جنگ تحمیلی دانست و گفت: حضور استوار مردم دزفول در شهر عامل تحکیم خطوط دفاعی رزمندگان بود.
وی تاکید کرد: اگر شهر دزفول تخلیه می شد تاثیر منفی زیادی در میدان های رزم ایجاد می کرد چرا که رزمندگان احساس می کردند پشت جبهه بسیار قوی است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاعمقدس خوزستان با بی بدیل خواندن نقش خوزستان در دفاع مقدس، مردم دزفول را نمونه بارز ایثارگری و رشادت معرفی کرد و افزود: دزفول در دوران دفاع مقدس رزمندگان و فرماندهان بزرگی تحویل انقلاب اسلامی داد ضمن اینکه فرزندان دزفول فرماندهی و نیروهای رزمی یگان های متعددی را در طول جنگ تحمیلی به عهده داشتند.
وی نقش بانوان دزفول در پشتیبانی از جبهه و ترویج فرهنگ عاشورایی مقاومت در خانه ها را یکی از ویژگی های برجسته مردم دزفول در دوران دفاع مقدس برشمرد و ادامه داد: بانوان دزفول در دوران دفاع مقدس بار مسئولیت فرهنگی این حرکت عاشورایی را به عهده داشتند و فرهنگ عاشورایی مقاومت را با پشتیبانی از رزمندگان و جبهه ها در عمل به نمایش گذاشتند.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارز شهای دفاعمقدس خوزستان همچنین افزود:عراق حمله خود به ایران را از پنج نقطه در خوزستان شروع کرد که نقش همه مردم خوزستان در خنثی کردن توطئه دشمن در هر یک از این معابر غیر قابل انکار است.
سردار علی پور تاکید کرد: ملت ایران به ویژه مردم خوزستان با لبیک به فرمان امام امت(ره) توطئه استکبار جهانی برای به شکست کشاندن انقلاب نوپای اسلامی در برخورد سخت نظامی را ناکام کردند که با این نقش به خوبی تبیین و به نسل های آینده به درستی منتقل شود.
به پاس ایستادگی و مقاومت مردم دزفول در هشت سال دفاع مقدس چهارم خرداد به نام روز دزفول نامگذاری شده است.
دزفول در دوران دفاع مقدس مورد اصابت 176 موشک،2 هزار و 500 گلوله توپ و بیش از 400 حمله هوایی قرار گرفت و در این راه 2 هزار و 600 شهید تقدیم کرده است.
نظر شما