امام جمعه اهل سنت پارسیان: دولت مصوبه ناعادلانه انتزاع 5 روستای پارسیان را لغو کند

امام جمعه اهل سنت پارسیان گفت: از رییس جمهور محترم جناب دکتر روحانی خواهانیم همانطور که در سفر خود به هرمزگان وعده دادند با بازنگری و بررسی کارشناسی در مصوبه ای که در اواخر دولت دهم بدون در نظر گرفتن حقوق مردم مصوب شده تجدید نظر نموده و برای همیشه این مصوبه را لغو کنند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از هرمزگان، شیخ احمد خنجی با اشاره به مصوبه ناعادلانه و غیر کارشناسی انتزاع پنج روستا از شهرستان پارسیان و الحاق به لامرد فارس، بیان داشت: هنوز دوستان ما در پی آنند که این مصوبه ناعادلانه را عملی کنند، دوستانی که در همجواری ما قرار دارندبه جای اینکه  بتوانند در این ماه مبارک از حسن اخلاق و رفتارشان برخوردار باشیم در این ماه  بر دردها و استرس های ما افزوده اند و اخیرا نامه ای از استانداری و مسوولین فارس به عوامل اداری خود نوشته اند که بروید روستاهها را برای خدمت رسانی قبضه کنید.

وی خطاب به استاندار و مسوولین استان فارس گفت: اگر دغدغه خدمت به خلق دارید بروید روستاهای اطراف شیراز و لامرد را آباد کنید که از امکانات و حتی از نعمت مسکن محرومند و مردم آن سرازیر این منطقه می گردند و به حمدالله مردم ما به ویژه آن پنج روستا از امکانات و نعمتهای الهی برخوردارند و نیازی نیست خدمتی شما انجام دهید و از این تریبون اعلام می کنم که ما را به خیر شما نیازی نیست، شر مرسانید.

امام جمعه اهل سنت پارسیان در ادامه ضمن تشکر از تلاشها و زحمات خستگی ناپذیردکتر جادری استاندار هرمزگان در مخالفت با الحاق، بیان داشت: از استاندار محترم و مسوولین  استانی می خواهیم از وجب به وجب استان نگهبانی و پاسداری کنند و نگذارند این مردمی که با وحدت، اتحاد و با انس و الفت در کنار هم زندگی می کنند به وسیله یک مصوبه غیر کارشناسی و ناعادلانه از هم پاشیده شوند و هر روز به ویژه در ماه مبارک اعصاب و روان مردم را بهم بزنند.

وی افزود: مردم منطقه با رای قاطع دولت تدبیر و امید را برگزیدند تا حرف مردم را شنوا باشند و خواسته هایشان را گوش دهند و از رییس جمهور محترم جناب دکتر روحانی خواهانیم همانطور که در سفر خود به هرمزگان وعده دادند با بازنگری و بررسی کارشناسی در مصوبه ای که در اواخر دولت دهم بدون در نظر گرفتن حقوق مردم مصوب شده تجدید نظر نموده و برای همیشه این مصوبه را لغو کنند و انشالله اجرایی نخواهد شد و در این ماه مبارک دست به دعا برمیخیزیم  واز خدا می خواهیم این بی عدالتیها هرگز سراغ ما نیاید.

 

کد خبر 545262

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار