به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ، کامران گردان، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر همدان که در نشست این سمن ها با موضوع نقش آنها در مدیریت شهری سخن می گفت بر استفاده از ظرفیت سمنها در مدیریت امور شهری تأکید کرد و گفت: مشارکت مردمی را سرلوحه کاری خود قرار داده ایم و اقدام در حوزه اقتصاد مقاومتی را از همین نقطه آغاز می کنیم.
سخنگوی شورای شهر همدان با بیان اینکه امیدواریم با استفاده از سمنها مدیریت امور شهری را بهتر پیش ببریم، تصریح کرد: باید از ظرفیت مردمی در مدیریت امور شهری که بهترین تجلی آن سمنها هستند، به خوبی استفاده شود.
علی رضایی، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای شهر همدان نیز با بیان اینکه رخدادهایی که در طول تاریخ ایران شاهد بودیم بر فرهنگ امروز مردم تأثیر دارد، تأکید کرد: فرهنگ ایثار و شهادت از زمان ورود اسلام به ایران ایجاد شده است.
وی افزود: هرچه جامعه سازمانیافتهتر باشد دولت مسئولیتپذیرتر و پاسخگوتر شده و به مطالبات جامعه ترتیب اثر خواهد داد.
وی با بیان اینکه وقتی نیروهای اجتماعی قویتر شوند، دولتمردان تصمیماتی مبتنی بر این مطالبات اتخاذ میکنند، تصریح کرد: سمنها در این حوزه بسیار اثرگذار خواهند بود.
عضو شورای شهر همدان با تأکید بر اینکه سرمایه اجتماعی در درون تشکلها تولید میشود، خاطرنشان کرد: امیدواریم با حمایت و کمک به سمنها، سهم خود را در تقویت تشکلها و نیروهای اجتماعی انجام دهیم زیرا ثبات سیاسی و انسجام اجتماعی زمانی تقویت میشود که نیروهای جامعه سازماندهی شوند.
وی با بیان اینکه امید است این سند تعامل باعث استفاده از توان سمنها در توسعه و نگهداری شهر شود، گفت: سازماندهی تشکلهای اجتماعی باعث تقویت و انسجام نظام میشود.
محمد قدیمی، معاون اجتماعی، فرهنگی و گردشگری شهردار همدان نیز با بیان اینکه شهر یک موجود زنده است، اظهار کرد: شهرها به مثابه یک موجود که به دنیا میآیند، رشد میکنند و روزی هم خواهند مرد و در تاریخ قابل مشاهده خواهند بود، هستند.
وی با بیان اینکه در شهرها شاهد فرهنگها خواستهها و مطالبات مختلفی هستیم، افزود: مدیریت شهری برای پاسخگویی به این مطالبات نیاز به کمک تشکلهای مردمی دارد.
معاون شهرداری همدان با بیان اینکه استفاده نکردن از افکار جامعه باعث هلاکت میشود، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت سمنها گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.
نظر شما