به گزارش خبرگزاری خبر آنلاین از همدان ؛ محمدناصر نیکبخت، استاندار این استان که در شورای برنامهریزی و توسعه همدان سخن می گفت با اعلام مطلب فوق افزود: همزمانی تدوین برنامه ششم توسعه با لایحه بودجه سال 95 موجب تاخیر در تقدیم این لایحه به مجلس شد.
وی با تاکید بر اینکه مشخص نبودن میزان درآمد نفتی و کاهش روزافزون فروش آن به کشورهای دیگر در دوران مذاکرات برنامهریزی و تعیین بودجه را برای دولت یازدهم دشوار کرده بود، تصریح کرد: گرچه نتیجه مذاکرات بسیار خوب بوده اما باید مسئولان کشور مراقب بدعهدیهای دشمن نیز باشند.
نیکبخت با یادآوری اینکه برخی درصدد تخریب دولت یازدهم بوده و سعی در کمرنگ جلوه دادن خدمات آن دارند، خاطرنشان کرد: مدیران دستگاههای مختلف باید خدمات ارائه شده را به مردم اطلاعرسانی کنند و آنها را در جریان فعالیتهای انجام شده قرار دهند چرا که افزایش آگاهی مردم نسبت به خدمات ارائه شده، موجب امیدواری و رضایتمندی و افزایش میزان دلبستگی مردم به نظام میشود.
وی شرایط امن کشور در منطقه آشوبزده را مرهون پشتیبانی مردم از نظام، رهنمودهای بجای رهبر و خدمات ارگانهای امنیتی کشور دانست و تصریح کرد: درشرایط حاضر نیز با توجه به شرایط اقتصادی موجود، لزوم عملیاتی کردن برنامههای اقتصاد مقاومتی دوچندان شده است.
نیکبخت جذب سرمایهگذار، ایجاد اشتغال، راهاندازی واحدهای تولیدی و توسعه و پیشرفت اقتصادی را از راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی برشمرد و گفت: خوشبختانه در استان همدان با همکاری دستگاههای مختلف این مهم محقق میشود.
وی از پیشنهاد اعزام تیم کارشناسی از سوی دفتر ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی به استان خبر داد و افزود: در صورت اعزام این تیم کارشناسی، تمامی ابعاد اجرای این طرح مورد بررسی قرار گرفته و نقاط قوت و ضعف آن را تبیین خواهند کرد.
استاندار همدان از برگزاری 57 جلسه ستاد تسهیل اقتصاد مقاومتی در استان خبر داد و یادآور شد: از زمان آغار این طرح، 451 مصوبه در این ستاد تشکیل شده و تقریبا 20 مصوبه اجرایی شده است.
وی با بیان اینکه در ستاد مرکزی رفع موانع تولید هر چه برای رفع موانع تولید استان خواستار شدیم تصویب شد، ادامه داد: واحدهای تولیدی همچون فولاد ملایر و صنایعتبدیلی الوند بهزودی آغاز بهکار خواهند کرد.
وی بر جذب سرمایهگذاران جدید تاکید کرد و یادآور شد: مسئولان دستگاههای مختلف و فرمانداران حمایت از سرمایهگذاران را از مهمترین رویکردهای خود قرار دهند و از حضور آنها نهایت بهره را ببرند.
نیکبخت با بیان اینکه فقط 15 تا 16 درصد اعتبارات استانی به دستگاههای مختلف ابلاغ میشود؛ عنوان کرد: مابقی اعتبارات به صورت متمرکز در وزارتخانهها قرار دارد که باید مدیران برای جذب این اعتبارات همت ویژهای داشته باشند.
وی به استفاده مدیران دستگاه هایمختلف از ظرفیتهای نمایندگان مجلس برای جذب اعتبارات تاکید کرد و ادامه داد: گرچه هر یک از مسئولان وظایف خاص خود را دارند اما ضمن حفظ استقلال کاری، از ظرفیت آنها در زمینههای مختلف به ویژه در راستای جذب اعتبارات استفاده شود.
استاندار همدان با اشاره به اینکه استان همدان میزبان حضور تقریبا یک میلیون مسافر تابستانی است، یادآور شد: آموزش و پرورش، اصناف، هلالاحمر، میراث فرهنگی و دستگاههای مرتبط با سفر، آمادگی لازم برای خدمترسانی به مسافران تابستانی داشته باشند.
نظر شما