در دیدار مشترک میان وزیر گردشگری تایلند و معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ایران دو طرف بر افزایش همکاری های دو کشور در حوزه گردشگری تاکید کردند.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ستاد خبری دهمین نمایشگاه بین المللی گردشگری و صنایع وابسته؛ مرتضی رحماني موحد در دیدار با خانم كوب كارن واتانا وينگ كول وزير گردشگري تايلند، گفت: در بحث گردشگري به كشورهايي كه سابقه فرهنگي غني و همكاري با ما را دارند توجه زیادی داريم و كاملا حرفه اي اهداف گردشگري را دنبال خواهيم كرد.

وی با بیان اینکه تايلند به روستا ها توجه ويژه اي دارد، اظهارکرد: تلاش هر دو كشور درراستای متوازن كردن سياست هاي گردشگري مشترك است.

به گفته رحمانی موحد، بر اساس گزارش ها تعداد گردشگران ورودي به ايران از تايلند ٢٣ درصد افزايش داشته است.
همچنين رحماني موحد با اشاره به گردشگري غذا و ورزشي افزود: در بخش های گردشگری ورزشی می توانیم همکاری های خوبی با هم داشته باشیم، دیروز هم یک NGO با محور گردشگری ورزشی در ايران ایجاد کردیم. همچنين گردشگری غذا می تواند یکی از زمینه های همکاری بین دو کشور باشد.

تدوین تفاهمنامه همکاری ایران و تایلند در حوزه گردشگری

در ادامه این دیدار نیز وينگ كول، وزير گردشگري تايلند با اشاره به تفاهم نامه اي براي ارتقاي روابط گردشگري دو كشور گفت: مناسبات بين دو كشور بسيار با اهميت است و لازم است مناسبات بلندمدت باشد. البته تفاهم نامه هنوز نهايي نشده و نيازمند طراحي يك سري مراحل است، اما محتواي آن همچنان تغييري نكرده است.

وي در ادامه با اشاره به هيئت همراه خود اضافه كرد: من از ٥ رسانه تايلند خبرنگار همراه خود اورده ام كه به طور كامل تصورشان بعد از اين ديدار نسبت به ايران عوض شد. یکی از این رسانه ها مجله ای است که بین بیزنس من ها محبوب است و دیگری بین خانواده ها و یکی ديگراز شبکه های اجتماعی آنلاین است. اميدواريم كه گردشگران ايران در تايلند هم تجربه خوبي داشته باشند.

در پايان وزير گردشگري تايلند اضافه كرد: از نظر ما گردشگری ورزشی کیفیت و اهمیت بالایی دارد و اين مستلزم همکاری بین بخش دولتی و بخش خصوصی است. در بحث گردشگری ورزشی اکثر فعالیت ها توسط بخش خصوصی برگزار مي شود و دستاوردهایی که به دست آوردیم حاصل همین همکاری بخش خصوصی است.

جازبه‌های زیمباوه

مرتضی رحمانی موحد، در دیدار با والتر موزبی، وزیر گردشگری و میهمان نوازی زیمبابوه با اشاره به یادداشت تفاهم با زیمبابوه با موضوع گردشگری گفت: باید زمینه های لازم را برای اجرایی شدن این یادداشت فراهم کنیم و ما تلاش می‌کنیم که قبل از سال نو زمینه های همکاری را فراهم کنیم.

رحمانی موحد گفت: گردشگران ایرانی در سال های اخیر به گردشگری طبیعی متمایل شده اند، ما محیط های متنوعی برای گردشگری طبیعی داریم و تجارب کشور زیمبابوه در این نوع گردشگری بسیار موفق بوده است.

والتر موزبی، وزیر گردشگری و میهمان نوازی زیمبابوه نیز در ادامه این نشست با اشاره به یادداشت تفاهم ایران و زیمبابوه در زمینه گردشگری گفت: با وجود گذشت 7 سال از امضای این یادداشت هنوز اقدامی برای اجرای آن نشده است.

وی با اشاره به لزوم عضو گیری از کشورها در سازمان جهانی گردشگری افزود: درحال حاضر 193 کشور در سازمان ملل عضو هستند ولی تنها 157 کشور در سازمان جهانی گردشگری عضویت دارند و ما باید به اعضای این سازمان اضافه کنیم چراکه در این صورت نیروی درونی سازمان افزایش میابد.

موزبی در ادامه اظهار داشت: کشورهایی که به عضویت سازمان جهانی گردشگری در نیامده اند مانند امریکا، استرالیا و انگلیس که سودهای بیشتری می برند و برای تحریم و مجازات کشورهای عضو، اولین گام ها را بر می دارند.

وی ضمن محکوم کردن قانون محدودیت ورود اتباع 7 کشور مسلمان، گفت: من به عنوان رئیس کمیسیون آفریقایی سازمان جهانی گردشگری مخالف امنیت مرزها و کشورها نیستم اما باید تعادلی بین اقدامات امنیتی و تسهیلات سفر قانونی ایجاد شود و هیچ شهروندی نباید به دلیل تابعیت خود مجازات شود.

در این نشست کاندید پست، دبیر کل سازمان جهانی گردشگری نیز حضور داشت.

۴۷۴۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 634540

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
5 + 2 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۵/۱۱/۲۶
    1 0
    امیدوارم همه مردم جهان بتونند شهر شیراز رو ببینند این شهر بی نظیره