پیشتر هم نوشته بودم که روحانی به تنهایی یک "ابررسانه " است. تجربه های سیاسی - امنیتی، فعالیت های دیپلماتیک و سواد حقوقی، از ایشان فردی ساخته است که در بزنگاه ها ، تهدیدها را تبدیل به فرصت می کند.
زمانی که سید ابراهیم رییسی پیشنهاد مناظره " روحانی- احمدی نژاد" را داده بود، نمی دانست که چه پاس گل سه امتیازی به رقیب داده است.
تکراراین پیشنهاد در مناظره سوم روحانی را برآن داشت تا ضمن پاسخ اقناعی به این پیشنهاد، راه را بر وارد کردن ضربه آخر به رقیبی که نهادهای قدرتمند حاکمیتی را پشت سر خود می بیند ، مهیا سازد.
رییس دولت یازدهم به رییسی یادآور شد از آنجایی که همه یاران احمدی نژاد شاکله اصلی یاران، اهداف و برنامه های او را تشکیل می دهند ، حاضر است با او مناظره کند.
پس از آن بود که شماری از تشکل های دانشجویی و مدنی ، آمادگی خود را برای میزبانی مناظره "روحانی -رییسی"، اعلام کردند.
به آقای روحانی پیشنهاد می دهم که به دعوت دانشجویان دانشگاه فردوسی مشهد پاسخ مثبت دهد زیرا علاوه بر اهمیت یافتن فایق آمدن بر رقیب در خانه ، فرصتی است تا با زیارت حضرت رضا (ع) ، برای تشکیل دولت دوازدهم از حضرت ایشان کسب اجازه نمایند.
نظر شما