به گزارش فارس، مجید نامجو افزود: به هر حال تعطیلی ادارات دولتی و سازمانها تأثیر خوبی در کاهش پیک مصرف خواهد داشت و وضعیت برق به حالت پایداری خواهد رسید.
وی ادامه داد:با تعطیلی سازمانها و ادارات دولتی وضع برق به حالت پایداری خواهد رسید تا کنترل برقرسانی به مشترکان خانگی آسانتر شود.
نامجو خاطرنشان کرد: هماهنگیهای مناسبی با صنایع صورت گرفته است تا با انتقال شیفتهای خود به ساعات غیر پیک و یا تعمیر و نگهداری در ساعات غیر پیک ، برقرسانی به مشترکان خانگی آسانتر شود.
وی با بیان اینکه تعطیلی دو روزه بر کاهش پیک مصرف برق کمک زیادی خواهد کرد، گفت: از یک سو باید تلاش شود تا سرعت ورود نیروگاههای تأسیس شده به مدار بیشتر شود و از سوی دیگر مردم برای کنترل بیشتر برق مصرفی خود ترغیب شوند.
سه شنبه بالاترین مصرف برق در ساعات پیک
وزیر نیرو در پاسخ به این سؤال که بالاترین مصرف برق مربوط به چه روزی بود گفت: بالاترین مصرف برق در ساعات پیک مربوط به روز سهشنبه و در حد 40 هزار و 500 مگاوات بود بنابراین باید تلاش شود تا مصرف برق از این میزان بالاتر نرود.
وی در پاسخ به این سؤال که قبلاً نیز گرمای هوا با درجه بالا تجربه شده اما دولت اعلام تعطیلی نکرده بود، گفت: گستردگی گرمای هوا در بیشتر استانها باعث شد تا دولت برای کنترل مصرف انرژی تعطیلی دو روزه را اعلام کند، بنابراین امید است تا با اعمال تعطیلی مصرف برق در ساعات پیک کاهش یابد.
نامجو تأکید کرد: مصرف برق در روز شنبه (امروز) به 39 هزار و 500 مگاوات رسیده است که نسبت به روز سهشنبه هفته گذشته حدود یک هزار مگاوات کاهش داشته است.
خاموشی برنامهریزی شده نداریم
وزیر نیرو در خصوص وجود برخی خاموشیها در تهران و برخی استانها گفت: خاموشیهایی که در حال حاضر رخ میدهد به خاطر افت فشار برق به خاطر بالا بودن مصرف برق است، بنابراین شرکتهای توزیع برق باید دائم در حال مواظبت باشند.
وی تأکید کرد: قطعیهای برق در حال حاضر بدون برنامهریزی است و زمانی که مصرف برق در نقطهای بالا میرود دیسپچینگ خودبهخود برای آن منطقه خاموشی اعمال میکند تا در شبکه توازن ایجاد شود.
وی تصریح کرد: مردم باید تلاش کنند تا با پایین آوردن مصرف برق خود شبکه در حالت توازن قرار گیرد.
وزیر نیرو گفت: تعطیلی سازمانها و ادارات دولتی طی دو روز آینده موجب کاهش مصرف در زمان اوج شده و وضعیت برق به حالت پایداری خواهد رسید.
کد خبر 74260
نظر شما