امنیت اساسیترین نیاز شهروندان است که باید تمام دستگاهها برای تامین آن تلاش کنند. در تعاریف پذیرفته شدهای که از امنیت وجود دارد، امنیت را فقدان تهدید و کاهش احساس تهدید نسبت به ارزشهای مورد قبول میدانند.اگر جامعهای احساس آرامش کند و ارزشهای مورد قبول خود را مورد تهدید نداند میتوان گفت این جامعه از امنیت برخودار است. تامین احساس امنیت مانند تامین امنیت مالی و جانی برای شهروندان بسیار حائز اهمیت است و دستگاههای متولی باید به وظایف خود نسبت به شهروندان در این زمینه عمل کنند.
طبق اصل 20 قانون اساسی ایجاد امنیت و احساس امنیت حق هر شهروند ایرانی است که باید مانند سایر حقوق رعایت شود. لرزان کردن پایههای فرهنگ بدون تردید موجب از بین بردن امنیت سیاسی در جوامع میشود بر همین اساس در سالهای اخیر چون دشمنان نتوانستند از راههای دیگر به اهداف خود برسند راه فرهنگی و تهدید عفاف را برای سست کردن پایههای ایران انتخاب کردند.
ماهیت اصلی طرح عفاف و حجاب انجام اقدامات فرهنگی است اما در کنار این اقدامات فرهنگی باید اقدامات انتظامی نیز بکار گرفته شود زیرا هیچگاه متخلفان با توصیه قانونگرا نشده اند و در این طرح نیز نمیتوان تنها به ارشاد متخلفان اکتفا کرد.به منظور تحقق اهداف مورد نظر در طرح عفاف و حجاب رسانهها و نهادهای فرهنگی نقش بسیار موثری دارند و نسبت به سایر ابزارها میتوانند در گسترش انضباط اجتماعی موثرتر باشند.دستگاهها با همکاری یکدیگر میتوانند با آنچه که به صورت سازماندهی شده از سوی دشمنان به ایران تحمیل میشود برخورد کنند.تهدید حجاب تنها بخش کوچکی از این مهندسی ضد امنیتی بر علیه ایران است اما این بخش کوچک بسیار نمایان است بر همین اساس دستگاهها باید به تناسب وظایف خود به انجام اقدامات فرهنگی بپردازند.
نظر شما