تسنیم به نقل از رئیس اتاق اصناف نوشت: در مجموع بیش از ۳ میلیون بنگاه صنفی داریم که در مقایسه با آمار جهانی خیلی زیاد است برای این که طبق نرم جهانی به ازای ۳۷ تا ۴۲ خانوار یک بنگاه صنفی هست اما در ایران به ازای ۷ تا ۸ خانواده یک بنگاه وجود دارد.

رئیس اتاق اصناف گفت: در مجموع بیش از ۳ میلیون بنگاه صنفی داریم که در مقایسه با آمار جهانی خیلی زیاد است برای این که طبق نرم جهانی به ازای ۳۷ تا ۴۲ خانوار یک بنگاه صنفی هست اما در ایران به ازای ۷ تا ۸ خانواده یک بنگاه وجود دارد.

علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران با اعلام ایتکه حدود ۷۵۰ هزار بنگاه صنفی بدون مجوز داریم که برای ساماندهی آن‌ها نیاز به عزم و اراده ملی است، افزود: ما در مجموع ۲ میلیون ۴۰۰ هزار بنگاه صنفی دارای مجوز داریم.

رئیس اتاق اصناف با اشاره به آغاز ساماندهی اصناف از سال ۷۲ گفت: مشکلاتی همیشه بر سر راه ساماندهی و سازماندهی اصناف بود و در برنامه پنجم توسعه دولت مکلف به این کار شد که، چون تصویب قانون در شش ماه آخر دولت وقت انجام گرفت در مقام اجرا کاری نشد و می‌توان گفت: اراده‌ای خیلی قوی هم برای اجرای آن نبوده است.

فاضلی گفت: اتاق اصناف در بحث آمار و شناسایی بنگاه‌های فاقد مجوز به دولت کمک می‌کند.

رئیس اتاق اصناف افزود: به شرط فراهم شدن تسهیلات حمایتی و اصلاح قانون اصناف در جهت حمایت از بنگاه‌ها و پایین آمدن نرخ تسهیلات بانکی می‌توان با اراده ملی و مشارکت دولت، مجلس، نهاده‌های مختلف و حتی نیروی انتظامی طی یکسال همه بنگاه‌های فاقد مجوز را سازماندهی یا ساماندهی کرد.

فاضلی گفت: اصلاح قانون نظام صنفی نهایی شده و بعد از نظر خواهی از استان‌ها به مجلس ارائه می‌شود که امید داریم مجلس و کمیسیون مربوطه وقت بیشتری برای بررسی و تصویب آن لحاظ کند.

رئیس اتاق اصناف افزود: در این اصلاحیه، بحث حذف قوانین متعارض هم دیده شده که موارد متعارض مشخص شده است که اصلاح آن بر عهده مجلس و نمایندگان محترم است.

فاضلی همچنین گفت: بنگاه‌های کوچک و متوسط که حدود ۳ میلیون بنگاه می‌شود ۶ میلیون ۵۰۰ هزار شغل ایجاد کرده است که خیلی مهم است و باید مد نظر قرار بگیرد.

رئیس اتاق اصناف با اشاره به ضربه سنگین قانون مالیات بر ارزش افزوده به بنگاه‌های کوچک و متوسط طی ۵ اجرای آزمایشی آن گفت: مشکلات اقتصاد ما و اینکه آسیب پذیر است برمی گردد به مشارکت نکردن مردم در اقتصاد، اقتصاد باید مردمی باشد و به مردم برگردد.

1717

کد خبر 781050

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • امیر A1 ۰۵:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
    1 0
    هر 7 خانوار نه 7 نفر
  • بی نام IR ۰۵:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
    4 0
    با همين آمارها پدر مغازه دارها را در آورديد و بجاي آنها هايپر و مال درست كرديد
  • بی نام RU ۰۶:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
    10 0
    علت اینکه مردم ما مولد نسیتند و بیشتر تمایل به دلالی دارند، اینکه بخش تولید ما ورشکسته است از صنعت گرفته تا کشاورزی و .... واسه همین که مردم بیشتر به سمت بخش خدمات میرند بماند که عده ای هم با پول دلالی و بی دردسر خو گرفتند و حاضر نیستند بیان تولید
  • محمود A1 ۰۶:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
    1 0
    آقا این چه اعتراضی است که دارید؟؟ خوب ما به امید خدا به سمت اقتصاد تمام بیزینس می رویم... یعنی چه....؟؟ یعنی اینکه به امید خدا همه هموطنان عزیز از همه روستاها و شهرستان ها به پایتخت خواهند آمد و دیگر هیچ دیواری در خیابانها، بلوار ها و حتی کوچه های شهر نخواهند ماند الا اینکه یا مغازه باشند و یا در... و همه به خوبی و خوشی به شغل شریف خریدو فروش یا همان بیزینس خواهند پرداخت... یک عده ای میخرند که غالبا کارمند هستند و یک عده ای هم می فروشند که همان بیزینس من ها خواهند بود...
  • بی نام A1 ۰۷:۰۳ - ۱۳۹۷/۰۳/۱۲
    2 0
    دلال و محتكر ملك هم الي ماشا الله

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین