این آش سنتی را به بدن بزنید تا گرفتار پوکی استخوان و آرتروز نشوید

باشگاه خبرنگاران نوشت: یک محقق و پژوهشگر طب سنتی مصرف نوعی آش را در جلوگیری از پوکی استخوان و آرتروز مفید دانست.

آش دوغ یکی از غذاهای سنتی استان آذربایجان شرقی، غربی، اردبیل و سایر نقاط کشور است که حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، کلسیم، فسفر، پروتئین، آهن، فیبر، منیزیم، منگنز، گوگرد، اسید فولیک، اسیدلاکتیک، کلروفیل، ویتامین A، B، C، E و غیره است.

برای بررسی خواص این آش و اینکه مصرف آن برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص آش دوغ

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص آش دوغ اظهار کرد: این آش محلی به علت وجود اسیدفولیک و آهن، موجب ازدیاد گلبول‌های قرمز خون شده، لذا برای افراد کم خون و زنان باردار و جنین مفید است، همچنین کلسیم، منیزیم، فسفر غذا موجب تقویت استخوان ها شده و از پوکی استخوان و آرتروز جلوگیری می کند.

وی افزود: به علت وجود فیبر زیاد داخل آش، عملکرد روده‌ها و هضم غذا بهبود یافته و مصرف آن به رفع یبوست کمک می‌کند . پتاسیم موجود در این غذا موجب کاهش فشار خون افراد می‌شود. این غذا به علت داشتن ویتامین A ، گروه ویتامین B، C، E و سایر املاح معدنی موجب طراوت، تقویت و جوانسازی پوست و مو می‌شود.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره منع مصرف گفت: افرادی که افت فشار خون دارند و زنان باردار در مصرف آن زیاده روی نکنند.

17231

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 823256

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
8 + 3 =