نوشیدن بیش از اندازه چای یا آب سبب اختلال در هضم مواد غذایی می‌شود.

مهر نوشت:

نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری موجب افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمک‌های معدنی بدن که در طول روز به آن احتیاج داریم، می‌شود.

 دفتر آموزش و ارتقاء سلامت وزارت بهداشت اعلام کرد: یکی از عادات غلط مردم چه در هنگام افطار و چه در هنگام سحر نوشیدن بیش از اندازه چای یا آب به بهانه جلوگیری از تشنگی یا رفع آن است که این امر سبب اختلال در هضم مواد غذایی می‌شود.

بنابراین گزارش همچنین استفاده از غذاهای آب‌پز و بخارپز کبابی به جای غذاهای پرچرب و سرخ شده علاوه بر جلوگیری از زیان‌های ناشی از مصرف این نوع غذاها موجب جلوگیری از احساس سیری زودرس و گرسنگی در طول روز می‌شود.

کد خبر 85120

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین