۰ نفر
۲۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۰۹:۵۶

درحالی که کرمی راد یکی از طراحان استیضاح وزیر جهاد کشاورزی هرگونه نشست با خلیلیان را رد کرده بود،معاون پارلمانی وزارت جهاد کشاورزی از نشست مشترک خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی با طراحان استیضاح خبر داد.

سید بهلول حسینی معاون پارلمانی وزیر جهاد کشاورزی در گفتگو با  جام جم آنلاین در خصوص سرنوشت استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی گفت: طراحان استیضاح ساعت 14 امروز با وزیر جلسه دارند و نتیجه بعد از جلسه مشخص خواهد شد.

وی افزود: امیدواریم موارد استیضاح در این جلسه حل و فصل شود.

استیضاح صادق خلیلیان وزیر جهاد کشاورزی 2 خرداد سال جاری در مجلس کلید خورد که این استیضاح در حال حاضر 26 امضا و 33 محور دارد.

محمد کرمی راد نماینده کرمانشاه یکی از طراحان اصلی این استیضاح است و هرگونه نشست با وزیر را رد کرده و تاکید می کند که طراحان خواهان استیضاح وزیر هستند و معتقد است که اگر وزیر حرفی برای گفتن دارد باید در زمان استیضاح در صحن مجلس مطرح کند.

کد مطلب 85493

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
2 + 1 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین