مذاکرات رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و رئیس آژانس انرژی اتمی روسیه ساعتی پیش در محل نیروگاه بوشهر آغاز شد.

به گزارش فارس ، سرگئی کرینکو رئیس آژانس انرژی اتمی روسیه (روس اتم) که جمعه شب به منظور شرکت در مراسم شروع عملیات انتقال سوخت هسته‌ای به ساختمان رآکتور بوشهر به کشورمان سفر کرده، صبح امروز شنبه با علی ‌اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران در محل نیروگاه بوشهر دیدار و مذاکره کرد.

علی اکبر صالحی در این نشست 30 مردادماه را روزی به یاد ماندنی در تاریخ پر فراز و نشیب نیروگاه بوشهر عنوان و از ملت و دولت روسیه برای همکاری با ملت ایران قدردانی کرد.

وی افزود: روسیه با همکاری در راه‌اندازی نیروگاه بوشهر نام خود را در تاریخ ایران جاودانه کرد چرا که راه‌اندازی این نیروگاه ورود به عرصه جدیدی از تکنولوژی و فناوری‌های نوین است که به دست کشور دوست و همسایه روسیه انجام شد.

کرینکو نیز در این نشست امروز را روز بزرگی خواند و گفت: امروز ما شاهد مرحله راه‌اندازی فیزیکی نیروگاه بوشهر هستیم و از این جهت به کارشناسان ایرانی و روسی تبریک می‌گویم چرا که نیروگاه بوشهر نیروگاه ویژ‌ه‌ای است که مشابه آن در دنیا وجود ندارد.

وی با بیان اینکه از شروع ساخت نیروگاه بوشهر 36 سال می‌گذرد، گفت: در راه‌اندازی این نیروگاه تکنولوژی غربی و شرقی تداخل پیدا کرده و نیروگاه کنونی بر روی قطعات و تجهیزاتی نصب شده که آلمان‌ها آن را نصب کرده بودند و این ویژگی منحصر به فرد است.

رئیس روس اتم در پایان راه‌اندازی نیروگاه بوشهر پس از 36 سال را افتخاری مهم خواند و ابراز خرسندی کرد که روسیه توانست به تعهداتش در راه‌اندازی این نیروگاه عمل کند.

کد مطلب 85970

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 12 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین