رضا میرکریمی به همراه محمد مهدی عسگرپور ساخت فیلم تبلیغاتی حسن روحانی نامزد یازدهمین انتخابات ریاست جمهوری را بر عهده دارند.

الهام نداف: نمایندگان نامزدهای یازدهمین دوره ریاست جمهوری ظاهرا به جز برنامه‌های تلویزیونی و خبرهای اعلام شده در آن، به رسانه‌های دیگر اعتماد چندانی ندارند.

 

بالاخره بعد از گمانه زنی‌های مختلف و پیگیری معرفی فیلمسازان نامزدهای ریاست جمهوری، برنامه «هفت» جمعه سوم خرداد اسامی فیلمسازان را اعلام کرد. در میان این اسامی اما از نام برخی کارگردانان که شایعه حضور آن‌ها در کنار برخی نامزدها وجود داشت، خبری نبود.

 

همچنین نامی از پرویز فلاح‌پور که پیش از این به عنوان کارگردان فیلم انتخاباتی محسن رضایی در یکی از بخش‌های خبری سیما معرفی شده بود نیز، برده نشد.

 

جدول زیر بر اساس اطلاعات اعلام شده در برنامه «هفت» تدوین شده است. جدولی که در آن هنوز دو نامزد ریاست جمهوری خبری از فیلساران تبلیغاتی خود نداده‌اند. در این میان اسامی نام برده شده به عنوان فیلمسازان فیلم تبلیغاتی علی اکبر ولایتی عنوان اتاق فکر فیلمسازی این نامزد را با خود یدک می‌کشند.

 

نام نامزد انتخاباتی
نام فیلمسازان
سعید جلیلی
حسین شمقدری
غلامعلی حدادعادل
چهار نفر از دانشجویان رشته سینما
محسن رضایی
رامبد جوان، مسعود جعفری جوزانی
حسن روحانی
محمدمهدی عسگرپور و رضا میرکریمی
محمدرضا عارف
مشخص نیست
محسن غرضی
مشخص نیست
محمدباقر قالیباف
بهروز شعیبی، محمود رضوی
علی اکبر ولایتی
جمال شورجه، محمدحسین لطیفی، فریدون جیرانی، محسن علی‌اکبری، رضا جودی، محمدرضا شفیعی، حامد عنقا

 

24657

 

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =