آمادگی جزیره نشینان برای مقابله با راند سوم بارندگی های اخیر کیش

با توجه به تداوم ناپایداری‌های شدید جوی، بارندگی‌های اخیر و صدور هشدار قرمز هواشناسی در جزیره کیش و به‌ منظور حفظ ایمنی شهروندان و پیشگیری از بروز حوادث احتمالی از کلیه شهروندان و گردشگران درخواست گردیده از عصر امروز پنج شنبه ۲۷ آذر از ساعت ۱۷ به بعد حتی‌الامکان کمترین تردد در سطح شهر را داشته و از انجام ترددهای غیرضروری خودداری نمایند.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از کیش ، بارندگی بی‌سابقه روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه در جزیره کیش، در کمتر از ۲۱ ساعت، تقریبا به اندازه بارش کل سال‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۲ باران به همراه داشت. بارانی که که نه‌تنها رکوردهای اقلیمی را جابه‌جا کرد؛ بلکه طراوت، لطافت و نفسی تازه به این جزیره مرجانی بخشید.

و حالا از عصر امروز پنج شنبه ۲۷ آذر از ساعت ۱۷ به بعد، از کلیه شهروندان و گردشگران محترم درخواست گردیده که حتی‌الامکان کمترین تردد در سطح شهر را داشته و از انجام ترددهای غیرضروری خودداری نمایند.

این توصیه با هدف تسهیل عملیات تیم‌های امدادی و خدماتی، کاهش خطرات ناشی از آب‌گرفتگی معابر، وزش باد شدید و سقوط احتمالی اشیاء و درختان صادر شده است.

رضا حاکمی معاون امور شهری شرکت عمران، آب و خدمات کیش از  آمادگی این مجموعه در شرایط تشدید بارندگیهای جزیره خبر داد و گفت: پیش از آغاز فصل بارندگی، عملیات پاک‌سازی جوی‌ها، اصلاح مسیرهای هدایت آب‌های سطحی و رفع نقاط مستعد آب‌گرفتگی در مناطق مختلف کیش در دستور کار قرار گرفت و خوشبختانه نیروهای اجرایی و ماشین‌آلات شرکت عمران در حالت آماده‌باش برای انجام عملیات در مناطق مختلف کیش آماده هستند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن مشکلات ناشی از آبگرفتگی ها را برطرف کنند.

بر اساس اعلام مراجع هواشناسی، سامانه بارشی فعال بر فراز کیش تا روز جمعه در منطقه ماندگار خواهد بود و از مردم و گردشگران خواسته شده ضمن رعایت نکات ایمنی، اخبار و هشدارهای رسمی را دنبال کنند.

کد مطلب 2157721

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 0 =

آخرین اخبار