سایت فدراسیون فوتبال ایران خبر داد از پنج بازیکن تیم فوتبال نوجوانان کره شمالی تست دوپینگ و تشخیص سن گرفته شده است.
بر اساس این خبر بعد از شکست تیم ایران مقابل کره شمالی در مسابقات قهرمانی نوجوانان آسیا در ازبکستان، مسئولین تیم ایران به سن و سال بازیکنان کره اعتراض داشتند که اعتراض خود را رسما به کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام کردند به همین دلیل طبق اعلام سایت فدراسیون، از بازیکنان کرهشمالی تست گرفته شده است.
مسئولین تیم فوتبال ایران اعتقاد دارند سن برخی از بازیکنان کرهشمالی بیشتر از 16 سال است اما سرمربی این تیم اتهام مذکور را رد کرده است. سایت فدراسیون فوتبال ایران اعلام کرده که سرمربی تیم سوریه هم چنین اعتقادی دارد.
البته پس از پایان این بازی، ناظران پزشکی کنفدراسیون فوتبال آسیا با انجام قرعه کشی از عظیم مقدم و فریدون زبیدانی، بازیکنان تیم ایران هم تست دوپینگ گرفتند.
مسئولین تیم فوتبال ایران اعتقاد دارند سن برخی از بازیکنان کرهشمالی بیشتر از 16 سال است اما سرمربی این تیم اتهام مذکور را رد کرده است.
کد مطلب 103591




نظر شما