به گزارش خبرآنلاین، در لایحه برنامه پنجم هیچ قیدی برای این بورسیههای تحصیلی در نظر گرفته نشده بود اما کمیسیون تلفیق، قید اخراز شرایط علمی را بر آن افزوده بود.
حسن کامران نماینده اصفهان از جمله مخالفان این قید بود که گفت: اگر شرایط علمی لازم را فرزندان شهدا احراز کنند، که دیگر نیازی به منت گذاشتن بر سر آنها نیست که بورسیه بگیرند! باید به آنها بدون در نظر گرفتن چنین شروطی بورسیه بدهیم که بروند خارج از کشور درس بخوانند.
وی افزود: فرزندان شهدا و جانبازان بروند خارج بورسیه شوند و درس بخوانند، بهتر از این است که برخی بورسیه شدهها با پول بیت المال بروند خارج و به ریش ما بخندند!
کامران همچنین با بیان اینکه صاحبان ثروت و قدرت هم معمولا میروند بورس میشوند، ادامه داد: البته آنها یکدفعه سر از انگلیس هم در میآورند.
گفتنی است در ادامه مذاکرات امروز، اعطای سرانه درمان به شهدا و ایثارگران در طول برنامه پنجم با انتقد دوباره نمایندگان به عدم تصویب نهایی لایحه جامع ایثارگران و رکود آن در مجمع تشخیص مصلحت نظام همراه شد.
به گزارش خبرآنلاین، اغلب نمایندگان جانباز و ایثارگر در مورد استیفای حقوق آنان در ماده 48 لایحه برنامه پنجم پیشنهاداتی را مطرح کردند. حسن کامران نماینده اصفهان یکی از این نمایندگان بود که میگفت: در تعرفه نرم افزاری کلاه سر ما رفته!
به گفته وی، دولت در لایحه برنامه پنجم، خواستار ارائه سرانه درمان به ایثارگران شده بود اما کمیسیون تلفیق برای آن شرطی در نظر گرفته و آن را محدود به درمان جانبازان کرده و شهدا و آزادگان را لحاظ نکرده است. البته این اصلاح در کارگروه بازنگری صورت گرفت که به جای آنکه به اختلاف دولت و مجلس بپردازد، بندهای خوب را هم تغییر دادهاند.
کامران در نهایت از نمایندگان خواست تا کلاهی را که سرشان رفته است را اینجا بردارند!
نظر شما