فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد که چیزی به عنوان گشت «حقوق شهروندی» از سوی نیروی انتظامی مطرح نشده است.

گشت ارشاد که به عنوان یکی از محورهای طرح امنیت اجتماعی شکل گرفت و در راس برنامه‌هایش برخورد با بدپوششی زنان و مردان و اصلاح مفاسد اجتماعی قرار گرفت، از بدو تاسیس با فراز و نشیبهای زیادی رو به رو بوده است؛ زمانی از توقف فعالیت گشت ارشاد سخن به میان آمد، زمانی از تشدید برخوردها و زمان دیگری از تجدیدنظر در نحوه رفتار و برخورد با متخلفان. چند روز پیش نیز نماینده مردم اصفهان از تغییر نام گشت ارشاد به گشت حقوق شهروندی توسط فرماندهان ناجا خبر داد. حجت‌الاسلام محمدتقی رهبر با اشاره به نشست فراکسیون روحانیون مجلس با جانشین نیروی انتظامی و فرمانده پلیس تهران افزود: سردار رادان و سردار ساجدی‌نیا در مورد چرایی حذف گشت‌های ارشاد مدعی شدند بر اساس دستورات مقامات مجبور شده‌اند تا گشت ارشاد را جمع کنند و نام آن را به گشت حقوق شهروندی تغییر دهند. او در توضیحات بیشتر درباره این نامگذاری گفت که حقوق شهروندی این است که اجازه ندهیم در حکومت اسلامی فساد و بدپوششی وجود داشته باشد.

اما دیروز فرمانده نیروی انتظامی تاکید کرد که چیزی به عنوان گشت «حقوق شهروندی» از سوی نیروی انتظامی مطرح نشده است. سردار اسماعیل احمدی مقدم درباره مطرح شدن گشت حقوق شهروندی به جای گشت ارشاد بعد از حضور مقامات پلیس در مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد: مجلس بر اساس وظایف نظارتی خود دستگاه‌ها را فراخوانی می‌کند تا آنها عملکرد خود در موضوعات مختلف را شرح دهند، اما طرح چنین مساله‌ای از سوی پلیس نبوده است و ممکن است عزیزان این گونه برداشت کرده باشند.

وی با اشاره به این که اگر مسئولان نیروی انتظامی چنین مصاحبه‌ای را ‌کرده‌اند موضوع را پرس‌و‌جو می‌کنیم گفت: جمع‌بندی جلسه اعلام شده است و به نظر من این موضوع یک نوع برداشت بوده است. فرمانده ناجا همچنین ادامه داد: اساسا تمام گشت‌های پلیس از حقوق شهروندی دفاع می‌کند، اما اینکه برای هر موضوعی گشتی اختصاص دهیم، به بیراهه رفتن است، ضرورتی در این رابطه وجود ندارد و چنین چیزی را مطرح نکرده‌ایم.

رونمایی از پلیس‌ فضای ‌مجازی؛ تا ماه آینده

با رشد استفاده از اینترنت و تعداد کاربران رو به افزایش در فضای مجازی و با توجه به انواع سوءاستفاده‌هایی که ممکن است رخ دهد این روزها بحث حضور پلیس و نظارت بر فضای مجازی زیاد مطرح میشود. سردار احمدی مقدم درباره پلیس فضای مجازی با بیان این که برای راه‌اندازی پلیس فضای مجازی، دبیرخانه‌ای را تاسیس کرده‌ایم گفت: با آغاز ساختارنویسی و استفاده از تجربیات کشورهای دیگر شرح وظایف در رابطه با این پلیس تخصصی انجام و بودجه‌های موردنظر هم پیش‌بینی‌ شده است. او همچنین خبر داد که تا یک ماه آینده از این پلیس رونمایی می‌شود و قانون لازم در رابطه با فضای مجازی پیش‌بینی‌ شده است.

سرهنگ امیدی، رئیس مبارزه با جرایم رایانه‌ای پلیس آگاهی کشور نیز در این رابطه در گفت‌وگو با خبر با بیان این که آمار ما قابل قیاس با سایر کشورها نیست، گفت: البته میزان جرایم رایانه‌ای در کشورمان در حال افزایش است چون پدیده خیلی گسترش پیدا کرده است.

سرهنگ امیدی بزرگترین مشکل ما را در این حوزه بحث حفظ اطلاعات شخصی‌ دانست و به مردم توصیه کرد که هنگام استفاده از رایانه در کافی‌نت‌ها احتیاط لازم را انجام دهند چرا که ممکن است افرادی با نصب نرم افزارهای جاسوسی منتظر دریافت رمز بانکی باشند بنابراین بهتر است چنین کاری در کافی نتها انجام نشود. همچنین اگر کسی مجبور شد حساب بانکی خود را چک کند حتماً بلافاصله بعد از بیرون آمدن از کافی‌نت رمز خود را عوض کند تا دچار مشکلات احتمالی نشود.

کد خبر 108361

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی IR ۱۷:۳۱ - ۱۳۹۰/۰۲/۱۹
    1 0
    مشکل ازدواج جووناست تا وقتی اینقد ازدواج سخته این چیزا طبیعه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین