موضوع ازدواج در رده چهارم مهم‌ترین دغدغه‌ها و نگرانی‌های جوانان کشور قرار دارد.

بر اساس نتیجه بررسی‌های معاونت مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان، موضوع ازدواج در رده چهارم مهم‌ترین دغدغه‌ها و نگرانی‌های جوانان کشور قرار دارد. به گزارش ایرنا و به نقل از روابط عمومی سازمان ملی جوانان، موضوع ازدواج با 9 درصد اهمیت، در رده چهارم مهمترین نگرانی‌های جوانان ایرانی قرار دارد. این در حالی است که اشتغال مناسب با 28، مسائل مالی و اقتصادی با 22 و مسائل تحصیلی و کنکور با 17 درصد اهمیت در صدر فهرست دغدغه‌مندی‌های جوانان جای دارند. ضمن اینکه تنها هفت درصد از جوانان ازدواج را به عنوان بزرگ‌ترین هدف خود برشمرد‌ه‌اند.

بر اساس نتایج بررسی‌های معاونت مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان، 54 درصد از جوانان کشور روابط خانوادگی موجود در فضای جامعه را مثبت می‌دانند و حدود 95 درصد داشتن همسر خوب را در حد مهم و خیلی مهم ارزیابی کرده‌اند.

البته گفتنی است این آمار و اطلاعات از پیمایش ملی ارزش‌ها و نگرش‌های جوانان در اسفند سال 86 به دست آمده است.

اینطور که از این گزارش برمی‌آید، برخلاف تصور اغلب مردم، ازدواج در رده اول نگرانی‌های جوانان قرار ندارد بلکه این ارزش‌های تحصیلی و شغلی هستند که ذهن جوانان را به خود معطوف کرده‌اند.
دکتر محمد اسحاقی در همین زمینه اظهار داشت: طبق آمارهای به دست آمده از پیمایش ملی ارزش‌ها و نگرش‌های جوانان در سال 1387، 71درصد جوانان کشور معتقدند که در جامعه ما به مدرک تحصیلی افراد بیش از خودشان احترام گذاشته می‌شود.

به گفته او 69 درصد نیز معتقدند فارغ‌التحصیلان دانشگاه بیش از جوانان دیگر امکان یافتن کار دارند و 72 درصد بر این باورند که اگر امکان پیدا کردن شغل برای دیپلمه‌ها وجود داشته باشد بیشتر آنها از ادامه تحصیل صرف‌نظر می‌کنند.
اسحاقی اضافه کرد: در بخش دیگری از پیمایش ملی از جوانان خواسته شده عوامل مهم در یافتن شغل را نام ببرند که پارتی و روابط با 49 درصد در صدر این فهرست قرار گرفت و فقط 9 درصد به تخصص و علم رأی دادند. همچنین 85 درصد از جوانان کشور اعلام کرده‌اند که پیدا کردن کار تنها با سفارش و پارتی امکانپذیر است. 49 درصد هم برای شغل آینده خود برنامه مشخصی ندارند؛ این در حالی است که 61 درصد فکر می‌کنند برای جوانانی که بخواهند کار کنند در هر صورت کار پیدا می‌شود.

معاون مطالعات و تحقیقات سازمان ملی جوانان اظهار داشت: 85 درصد افراد 15 تا 29 ساله، انگیزه ورود به دانشگاه را کسب مدرک می‌دانند و 59 درصد به گویه «دروس مدرسه حفظیاتی است و به درد آینده نمی‌خورد» پاسخ مثبت داده‌اند، ضمن این که 45درصد از آنها معتقدند در جامعه ما افراد تحصیلکرده به مقدار زیاد مورد احترام واقع می‌شوند. اسحاقی درخصوص ویژگی‌های مؤثر در انتخاب شغل گفت: 97 درصد از جامعه آماری، امنیت شغلی را به عنوان مهم‌ترین موضوع در انتخاب شغل ارزیابی کردند، 96 درصد حقوق مناسب، 94 درصد مطابقت شغل با شایستگی و توانایی، 93 درصد همکاران خوب، 93 درصد مفید بودن برای جامعه و 92 درصد امکان ارتقای شغلی را در جایگاه‌های بعدی عنوان کردند.

کد خبر 11620

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین